Îmbinând Wi-Fi Tri-Band cu Wi-Fi 6 de înaltă tehnologie, Archer AX90 oferă opt fluxuri de date simultan pentru o acoperire mai mare și pentru funcționarea dispozitivelor la viteză maximă. Cele opt antene nu doar îmbunătățesc și răspândesc semnalul Wi-Fi în fiecare colț al casei tale, dar au și un aspect elegant.

Noul router Archer AX90 este o soluție ideală pentru utilizatorii care își doresc un dispozitiv complet, care oferă viteze ridicate, conexiuni stabile și o acoperire cât mai bună. Astfel, AX90 oferă utilizatorilor Wi-Fi Tri-Band la viteze de până la 6600 Mbps (1201 Mbps în bandă de 5 GHz-1, 4804 Mbps în bandă de 5 GHz-2, 574 Mbps în bandă de 2,4 GHz) cu un procesor quad-core de 1.5 GHz care se asigură că toate dispozitivele funcționează fără probleme la viteze cât mai mari.

De asemenea, tehnologia TP-Link OneMesh implementată pentru Archer AX90 este cea mai simplă modalitate prin care utilizatorii își pot forma o rețea Mesh unificată, cu un singur nume, astfel încât vor beneficia de acoperire Wi-Fi pe întreaga suprafață a casei, oferind o conexiune stabilă și uniformă.

Prin intermediul tehnologiilor Wi-Fi 6 OFDMA și MU-MIMO, utilizatorii se pot bucura de folosirea mai multor dispozitive simultan, cu mai puțin lag. În același timp, aceștia pot folosi Archer AX90 și utilizând o conexiune pe fir prin intermediul mai multor porturi: un port WAN/LAN de 2.5Gbps, un port WAN/LAN de 1Gbps, trei porturi LAN Gigabit și porturi USB 3.0 și 2.0 prin intermediul cărora se pot bucura de flexibilitate și conexiuni foarte rapide pentru toate dispozitivele conectate în rețea.

„Archer AX90 este o soluție care combină perfect nevoia unei rețele sigure și stabile cu viteze ridicate și conexiuni pentru mai multe dispozitive. Fie că vorbim de streaming de filme, gaming sau o utilizare de zi cu zi, Archer AX90 este pregătit să ofere tot ce are mai bun standardul Wi-Fi 6, printr-o experiență unică și sigură”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

Archer AX90 oferă standardul de criptare WPA3 pentru o securitate îmbunătățită. Mai mult, utilizatorii se pot bucura și de soluția TP-Link HomeShield, care le permite să beneficieze de funcționalități avansate precum scanner pentru rețea, control parental avansat și calitatea serviciului (Quality of Service – QoS). Toate acestea asigură o experiență online sigură pentru toate dispozitivele conectate ale întregii familii.

Modelul Archer AX90 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri, iar acum îl găsești la 1400 de lei aici.