Brandul VIGI integrează echipamente special concepute pentru a satisface nevoile afacerilor mici și mijlocii în materie de supraveghere video.

Lansarea brandului VIGI vine ca o mișcare strategică a TP-Link de a intra pe piața soluțiilor dedicate supravegherii video. Adaptându-se nevoilor diverse în materie de securitate și protecție a intimității, echipamentele

De asemenea, TP-Link a anunțat la IFA 2020 și o nouă soluție smart atractivă de rețea din gama de echipmente business Omada, cu management în cloud. Având la bază succesul actualului brand Wi-Fi Omada dedicat mediului de business, TP-Link integrează routere, switch-uri și multe alte dispozitive compatibile Wi-Fi 6 în ansamblul soluțiilor oferite de platforma software definită pentru rețea (SDN). A fost adăugată funcționalitatea de management centralizat 100% în cloud, care asigură astfel controlul echipamentelor TP-Link Omada printr-o singură interfață, oriunde, oricând.

TP-Link a prezentat la IFA modelele EAP660 HD, un access point Multi-Gigabit AX3600 cu posibilitatea de montare pe tavan, dar și EAP620 Outdoor HD, un Access Point AX1800 Gigabit atât pentru interior, cât și pentru exterior. Echipate cu tehnologii avansate Wi-Fi 6, precum modulația 1024-QAM, OFDM pentru o capacitate de conectare de până la patru ori mai mare, BSS (Base Service Station) Color, OFDMA și MU-MIMO, aceste access point-uri Wi-Fi 6 optimizează cu adevărat eficiența rețelei și livrează viteze spectaculoase, capabile să conecteze până la 1000 de clienți. În plus, a fost lansat și modelul EAP265 HD Wi-Fi 5 AC1750 cu posibilitatea de montare pe tavan, ce este conceput special pentru scenarii cu densitate mare și cu o capacitate de până la 500 de clienți.

TP-Link a lucrat la dezvoltarea switch-urilor de 10GE 2.5GE și 1GE, ce integrează capabilități pentru management centralizat. Cu excepția celor trei switch-uri gigabit PoE lansate anterior, la IFA au fost anunțate alte trei modele. TL-SX3016F, echipat cu L2+ și funcționalități avansate de securitate, este switch-ul de agregare ideal pentru rețelele companiilor. Acestui model i se adaugă două switch-uri PoE - TL-SG3210XHP-M2 și TL-SG3428XMP. Primul dispune de porturi PoE+ de 2.5Gbps, iar cel de-al doilea vine cu până la 24 de porturi PoE, oferind beneficii considerabile pentru integrarea access point-urilor, camerelor IP și a multor altor echipamente.

Routerul gigabit Multi-WAN VPN TL-ER7206 se integrează perfect în platforma Omada SDN pentru a proteja rețeaua și datele transmise prin funcționalitățile avansate de securitate. Compatibilitatea cu standardele de înaltă securitate IPSec/PPTP/L2TP VPN și OpenVPN fac din acest router soluția ideală pentru utilizarea în cadrul companiilor, pentru munca la distanță.

TP-Link a lansat la IFA 2020 un nou controler hardware, OC300, care întregește portofoliul companiei alaturi de modelul existent OC200 și Controlerul Software. Acesta are capacitatea de a gestiona centralizat până la 500 de access point-uri, switch-uri și routere și până la 15.000 de clienți. Datorită administrării în cloud și a aplicației Omada Controller, întreaga rețea poate fi gestionată de oriunde, oricând.