Compania a lansat becurile Wi-Fi KL50 și KL60, ce sunt bazate pe designul becurilor tradiționale, dar și o banda inteligentă KL430 light strip, pe care consumatorii o pot folosi pentru designul interior al locuinței lor. TP-Link prezintă, de asemenea, și un nou brand pentru produse Smart Home entry-level, sub denumirea „Tapo”, dedicat clienților care își doresc soluții accesibile pentru o casă inteligentă.

Becurile Wi-Fi KL50 (Soft White) și KL60 (Warm Amber) au un design mult mai compact și pot fi cu greu diferențiate de un bec clasic. Aspectul lor industrial oferă o perspectivă clară asupra interiorului și asupra filamentului stilizat.

Funcțiile acestora pot fi gestionate fie prin intermediul aplicației, fie prin comandă vocală, și pot fi ajustate în funcție de nivelul de luminozitate, consumând, în același timp, cu 80% mai puțină energie decât becurile clasice. Prin utilizarea aplicației Kasa Smart, acestea pot fi asociate în grupuri și pot fi aprinse și stinse automat, în funcție de un program prestabilit, pentru a simula prezența acasă, de exemplu.

Pentru prima dată în gama TP-Link, este disponibilă această bandă inteligentă pentru efecte luminoase multiple. Benzile au o lungime de doi metri și pot fi conectate în serie până la o lungime de zece metri, pentru iluminarea unei zone cât mai largi.

Acestea sunt foarte flexibile și au atașată o bandă adezivă, în așa fel încât să poată fi aplicate pe suprafețe drepte sau cu margini rotunjite în cât mai multe feluri posibil. Banda KL430 se conectează prin rețeaua Wi-Fi și poate fi gestionată prin intermediul unei aplicații sau cu ajutorul asistentului vocal, fiind compatibil cu Alexa și Google Assistant, fără a fi nevoie de un hub adițional sau de o altă interfață.

„Tapo" este răspunsul TP-Link la cererea tot mai mare pentru soluții smart home care să fie cât mai simple și cât mai eficiente din punctul de vedere al costurilor. Primele produse lansate sub noul brand sunt camerele de supraveghere Tapo C100 și C200, dar și priza Wi-Fi Tapo P100. Mai multe produse entry-level din gamele de becuri Wi-Fi, camere de supraveghere și prize inteligente vor fi lansate în acest an.