Pentru micii antreprenori, TP-Link vine cu seria de soluții Wi-Fi business Omada alcătuite din dispozitive access point gestionate prin intermediul controller-ului software. Totodată, prezintă dispozitivele EAP225 și EAP245, dar și dispozitivul CPE610. EAP225 este un dispozitiv AC1350 disponibil atât pentru interior, cât și AC1200 pentru exterior care asigură rate de transfer de până la 1200 Mbps și respectiv 1350 Mbps cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO.

Pentru interior, TP-Link are disponibil dispozitivul EAP245 care asigură viteze cumulate în cele două benzi de frecvență de 1750 Mbps. Software-ul gratuit EAP Controller permite gestionarea a sute de EAP-uri, în timp ce tehnologia Band Steering permite mutarea automată a dispozitivelor dual band pe banda mai liberă de 5Ghz. Tot pentru clienții business, TP-Link lansează dispozitivul pentru exterior CPE610 care asigură rate de transfer al datelor de 300Mbps în banda de 5GHZ. Antena de 23dBi este ideală pentru transmisii pe distanțe mari.

Deco M6

Deco M6 este o soluție de rețea care oferă internet cu acoperire extinsă și securitate optimă prin TP-Link HomeCare. Cu antivirus și protecție malware integrate de la Trend Micro, Deco M6 asigură o experiență Wi-Fi complet securizată.

Configurarea se face ușor prin intermediul Bluetooth și a aplicatiei de pe Smartphone fără nicio conexiune prin cablu. Deco M6 este, de asemenea, compatibil cu protocolul Zigbee și este capabil să se conecteze la dispozitivele Smart Home existente, fără a utiliza un bridge hardware.

Datorită creșterii exponențiale a sistemelor de rețea, clienții preferă soluțiile care oferă totul, de la configurare ușoară și control, până la un semnal care ajunge în fiecare cameră.

Fiind soluția Wi-Fi cea mai completă de pe piață, Deco integrează TP-Link HomeCare, un pachet de opțiuni avansate de control asigurate de Trend Micro, pentru siguranța, optimizarea și securitatea completă a rețelei.

Funcția de control parental facilitează gestionarea și monitorizarea accesului copiilor la rețea și la Internet atribuindu-le profiluri de utilizator care permit blocarea anumitor aplicații și site-uri, setarea limitei de timp și setarea de filtre de vârstă pentru un acces responsabil.

Funcția Quality of Service permite prioritizarea cu ușurință a lățimii de bandă pentru cele mai importante aplicații sau dispozitive, astfel încât atunci când se vizionează un film, se poate prioritiza streamingul playerului media pentru redare 4K.

Un sistem de protecție a rețelei de la Trend Micro securizează fiecare dispozitiv și toate informațiile personale față de malware și hackeri prin scanări frecvente ale rețelei, detecție de malware și izolare a dispozitivelor infectate, totul în timp ce se actualizează constant pentru apărarea împotriva celor mai recente amenințări.

Cu procesor quad-core integrat, Deco M6 implementează cea mai recentă tehnologie de rețea pentru semnal Wi-Fi în orice colț al casei. Sistemul dual AC1300 este capabil să atingă viteze de până la 400 Mbps pe banda de 2,4 GHz și 867 Mbps pe banda de 5 GHz, utilizând tehnologia MU-MIMO pentru transfer de date rapid către mai multe dispozitive simultan.

Deco M6 este alcătuit din trei unități care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor diverse de acoperire Wi-Fi, oferind o acoperire continuă de până la 418 metri pătrați. Până la 10 unități Deco M6 pot fi adăugate într-o singură rețea pentru o acoperire Wi-Fi în spații foarte mari.

Deco M6 utilizează tehnologia Adaptive Routing (ART) a TP-Link care asigură funcțioarea la vitează maximă a rețelei, identificând rapid și selectând calea cea mai rapidă pentru ca dispozitivele să se conecteze la rețea. Deco M6 optimizează, de asemenea, conexiunile dintre dispozitive pentru a oferi cele mai bune rezultate și pentru a asigura cea mai bună performanță în întreaga locuință.

Datorită unei configurații flexibile și a unui proces de setare intuitivă, crearea rețelei este simplă. Aplicația mobilă Deco de la TP-Link, disponibilă pe Android și iOS, permite configurarea acoperirii Wi-Fi în întregime, în câteva minute.

Kasa Cam KC120

TP-Link anunță un nou dispozitiv din gama Kasa Cam, respectiv KC120 cu securitate din cloud. Se instalează ușor și transmite fluxuri video la rezoluție 1080p cu unghi de 130°. Aplicația gratuită Kasa poate fi accesată din orice locație. Prin comunicarea audio în două direcții, Kasa Cam poate fi utilizată și pentru monitorizarea copilului.

Cu ajutorul aplicației Kasa se poate face vizualizare live, pot fi accesate înregistrările realizate de cameră sau se pot activa sau dezactiva alte produse Kasa. Interfața aplicației este simplă și bine organizată și oferă o modalitate facilă de conectare cu dispozitive hardware.

Notificările pentru KC120 pot fi ușor configurate. În cazul în care detectarea mișcării și a sunetului sunt activate, aplicația Kasa oferă o vizualizare live sau înregistrează pentru vizionare ulterioară.