Serviciul este disponibil, în prezent, în 32 de țări, incluzând Germania, Spania, România, Polonia, Ucraina și Turcia și există potențialul extinderii sale, în viitor, la un total de 178 de țări, printre care Marea Britanie, Italia și Nigeria.

Împreună, TransferGo și Visa permit clienților să trimită și să primească fonduri, prin intermediul platformei Visa Direct - platforma de plăți push, în timp real, dezvoltată de Visa. Astfel, utilizatorii TransferGo vor beneficia de viteza de transfer și securitatea rețelei Visa, atunci când vor primi sau trimite bani peste hotare.

Prin intermediul acestei soluții, consumatorii pot face transferuri direct către un card, fără a mai fi nevoie să apeleze la servicii de tip online banking sau să afle IBAN-ul (International Banking Account Number) contului către care doresc să trimită bani. Această opțiune este rapidă, convenabilă și prin intermediul ei, utilizatorilor li se dă acces la încă o modalitate de a trimite bani, dobândind astfel mai multă libertate de alegere.

În plus, acest parteneriat permite TransferGo să beneficieze nemijlocit de disponibilitatea serviciului Visa Direct. Deservind momentan 32 de țări, colaborarea anunțată astăzi face disponibile transferurile de bani în timp real pentru mii de utilizatori TransferGo, în timp ce perspectiva extinderii disponibilității sale către 178 de piețe, va oferi acestui parteneriat un obiectiv global, permițând astfel și mai multor utilizatori să beneficieze de viteza și securitatea acestui serviciu.

”Acum, mai mult ca niciodată, oamenii au o nevoie vitală de a avea acces la modalități rapide, simple și sigure de a trimite bani peste hotare, pentru a își susține prietenii și familiile din străinătate,” a spus Tim Summers, Vice President, Visa Direct, Visa.

Anunțul acestui parteneriat are loc într-o perioadă de plină dezvoltare pentru TransferGo, pe lângă cei peste 2 milioane de utilizatori, compania a primit o finanțare de 10 milioane de dolari, care îi va permite să își extindă amprenta sa globală și să continue să lanseze noi servicii, pe platforma sa de plăți transfrontaliere. De asemenea, TransferGo i-a primit, de curând, în echipa sa pe Edgardo Savoy, Chief Technology Officer și Francesco Fulcoli, Chief Compliance Officer, pentru a dezvolta și implementa programul său de inovație tehnologică.