Noile laptopuri robuste de 14 și 15 inci dispun de procesoare Intel până la Core i7 din a 10-a generație, respectă standardele militare MIL-STD 810G U.S. și rulează Windows 10 Pro.

Acer TravelMate P6: Pentru profesioniștii în mișcare

Noul Acer TravelMate P6 oferă un șasiu premium din aliaj de magneziu-aluminiu care este mai rezistent și mai ușor decât aliajul de aluminiu standard, la aceeași grosime, conferind laptopului o estetică modernă și elegantă.

Cu o greutate de doar 1,1 kg și masurând doar 16,6 mm grosime, noul dispozitiv este ușor de luat la drum. Cu până la 23 de ore, durată de viață a bateriei, profesioniști pot fi productivi în zboruri transcontinentale și pot lucra timp de două zile în mișcare, fără a reîncărca.

Laptopul ultra performant poate fi încărcat la 50% în mai puțin de 45 de minute. Conectivitatea opțională eSIM 4G LTE permite utilizatorilor să lucreze și să colaboreze în mișcare. Certificat pentru Microsoft Teams, TravelMate P6 oferă videoconferințe cu imagini și sunet clare printr-un aranjament de 4 microfoane ce captează vocea până la 1,9 metri.

Noile laptopuri cu Windows 10 Pro dotate cu procesoare Intel până la Core i7 din a 10-a Generație, până la 24GB RAM DDR4, plăci video până la NVIDIA GeForce MX250 și până la 1TB stocare ultrarapidă Gen 3 x4 PCIe SSD folosind tehnologie NVMe pentru a edita cu usurință foi de calcul mari și a crea prezentări.

TravelMate P6 face ca partajarea și colaborarea să fie ușoare cu un design al balamalei cu deschidere la 180 de grade, ceea cea îi permite sa stea plat, astfel încât monitorul să fie văzut și de alții.

Acer TravelMate P6 a fost dezvoltat pentru profesioniștii mobili și parte din acest lucru înseamnă să facă față situațiilor din viața reală care ar putea apărea în birou și în afara acestuia. Construit să respecte standardele MIL-STD-810G și 810F, un set de teste militare de durabilitate, TravelMate P6 poate supraviețui hopurilor din controalele de Securitate din aeroporturi, scăpări accidentale sau alte evenimente nedorite.

Acer TravelMate P2: Un dispozitiv versatil

Acer TravelMate P2 este răspunsul la o lume în continuă modernizare și diversificare, unde există așteptări de la angajați ca aceștia să aibă responsabilități diferite și să lucreze în locații diferite. Posibilitatea de a te conecta nu numai la Wifi, dar și la LTE 4G asigură faptul că utilizatorii pot lucra de oriunde și o gamă largă opțiuni de personalizare asigură că Travelmate P2 poate duce la bun sfârșit orice sarcină.

Acer TravelMate P2 este construit având în prim plan conectivitatea, ceea ce îl face o alegere fiabilă pentru forța de muncă mobilă. Tehnologia Intel Wireless Wi-Fi 6 (802.11ax) asigură că utilizatorii vor avea o experiență mai ușoară cu viteze de până la 3 ori mai rapide decât standardul Wi-Fi 5 (802.11ac). Cartela Nano SIM și/sau eSIM 4G LTE asigură utilizatorilor usurința de a alege un abonament de date mobile atunci când lipsește conexiunea Wi-Fi.

TravelMate P2 oferă până la 13 ore durată de viață a bateriei, respectă standardul MIL-STD-810G, are o carcasă rezistentă la impact, ceea ce permite utilizatorilor să lucreze o zi întreagă neîntrerupt, într-o gamă largă de locații.

Cu procesoare Intel din generația 10, până la Core i7 și o placă grafică opțională NVIDIA GeForce MX230 pentru coprocesare și performanță grafică, TravelMate P2 dispune de până la 32GB de memorie DDR4 ultrarapidă, un sistem dual-drive configurabil cu un HDD de 1TB High-Capacity, un SSD super rapid de 512GB și 4 canale PCIe. TravelMate P2 vine cu o gamă largă de porturi precum VGA, HDMI, USB Tip-C care pot fi extinse printr-un dock Acer USB Tip-C.

Prețuri și disponibilitate

TravelMate P6 va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 1.099 euro.

TravelMate P2 va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie, la prețuri începând de la 599 euro.