Agenția Mavericks are o campanie de început de an în care își propune să ajute afacerile sociale din România prin oferirea a șapte pachete cu campanii de performance media, setup de webanalytics și interpretarea datelor pentru a crește sănătos afacerea.

Afacerile sociale sunt acel tip de antreprenoriat care produce profit, dar care oferă și lucruri comunității. Fie că vorbim de afaceri care promovează energia verde, reciclarea sau folosirea responsabila a materiei prime. O afacere socială nu e un ONG, dar nu urmărește profitul chiar cu orice preț.

Mavericks oferă pentru șapte afaceri sociale în cadrul campaniei Better World câteva beneficii interesante pentru care te poți înscrie la acest link:

  • interpretarea rezultatelor campaniilor de promovare și eficientizarea bugetului de promovare
  • construirea unui brief comun și dezvoltarea unei strategii de performance media
  • setup de webanalytics și performance media
  • analiză inițială a datelor obținute și a oportunităților de dezvoltare în digital
  • ajutor în găsirea unor parteneri pe alte servicii conexe de digital: SEO, social media, web design, email marketing

Better World este programul nostru de suflet prin care dăm înapoi comunității. Alături de echipa de specialiști din Mavericks ne asumăm o colaborare pro-bono timp de un an pentru 7 afaceri sociale pe care vrem să le ajutăm să crească în vizibilitate în digital prin acest proiect”, a declarat Dragoș Smeu, general manager al agenției Mavericks.

Ai o afacere socială? Te poți înscrie aici și poți să fii selectat.