Spațiul va fi dat în folosință în trimestrul al treilea din 2019, anunță reprezentanții Spaces. Cu o suprafață de 4.106 metri pătrați și 457 posturi de lucru, noua locație oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de co-working, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea.

”Cererea de spații flexibile de lucru este în continuă creștere în București, deoarece companiile sunt din ce în ce mai preocupate de a reduce costurile implicate de chiriile antamate pe termen lung și de a le oferi angajaților mai multă libertate de a lucra când și de unde doresc. Spaces oferă un mediu de lucru tânăr și vibrant, promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. În Spaces vei găsi confortul de care ai nevoie, un mediu nou, un loc unic, în care vei îmbina utilul cu plăcutul și unde punem accent pe ideea de comunitate si pe dinamica. Activitățile Spaces sunt aliniate la tendințele globale cu privire la spațiile flexibile de lucru”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager al Spaces România.

În afară de spațiul situat la Expo Business Park, Spaces deține în București încă 2 locații, în cadrul Unirii View Tower, cu 3.000mp (etajele 1 - 3) și, respectiv, în clădirea Campus 6.1, cu 3.100mp (etajul 1 și etajul 2).

Spaces este un promotor al comunităților de afaceri și folosește poziția sa de jucător global pentru a găzdui evenimente locale sau internaționale, cu scopul de a facilita schimbul de bune practici și de contacte de business între participanți.

Se estimează deschiderea locației din Clădirea Expo Business Park pentru începutul lunii septembrie a anului viitor.

Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporație care oferă spații de lucru la nivel global. Fondat în 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel internațional: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.