Proiectul are ca scop principal susţinerea tinerilor de excepţie care au încheiat anul şcolar 2016-2017 cu nota 10 pe linie, în vederea participării gratuite la cursurile de programare oferite de Academia inventează.ro pentru deprinderea de noţiuni practice de programare, robotică, electronică și mecanică.

Finanţarea se asigură exclusiv din sursele proprii ale Academiei inventează.ro pentru susţinerea tinerilor în vederea deprinderii de competențe în domeniul IT/robotică iar în cadrul proiectului fi oferit un număr maxim total de 10 burse.

  • Nu uitați că locurile sunt limitate – doar 10 sunt disponibile. Ocuparea celor 10 locuri se face numai în ordinea semnării contractului de studiu.
  • Înscrierile se pot face on-line pe http://www.academia.inventează.ro/înscriere-cursuri.
  • Confirmarea locului se face numai în baza încheierii contractului de studii. La semnarea contractului sunt necesare următoarele documente în copie xerox, în două exemplare: carnet de note vizat din care să reiasă situaţia școlară (10 pe linie) și/sau diplomă de merit premiu (dacă este cazul).
  • Programul de burse al Academiei Inventează.ro se adresează exclusiv elevilor care au media generală 10 (nu FB), adică din clasele V-XII. Odată acceptat, trebuie să aveți în vedere că în bursă nu este inclus kit-ul robotic și laptop-ul necesar pentru programarea robotului.

Data limită de confirmare a locului este 17 septembrie 2017, în limita locurilor disponibile. Cursurile vor avea loc numai în Bucureşti, în perioada 25 septembrie 2017 - 18 februarie 2018.

Bursa este valabilă pentru Modulul I și Modulul II pentru copiii care nu au absolvit niciun alt modul de curs din cadrul Programului Academia inventează.ro. În plus, trebuie să mai aveți în vedere faptul că bursa se oferă pentru un singur modul de curs și nu se aplică celor care au beneficiat în trecut de această facilitate.