Trotineta a fost susținută într-o campanie derulată până la mijlocul lunii trecute pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Peste 5.500 de persoane au contribuit la campanie, strângându-se aproape 4,47 milioane de dolari pentru ca trotineta să intre în producție.

Autonomie crescută

Într-o piață cu creștere rapidă, producătorii de trotinete se confruntă cu provocarea de a oferi autonomie și viață bateriei cât mai mari, cu o singură încărcare. Ninebot KickScooter MAX G30 schimbă acest lucru cu o capacitate a bateriei de 551 Wh, oferind o autonomie maximă de până la 65km, ceea ce înseamnă cea mai mare autonomie din clasa de trotinete electrice.

KickScooter MAX G30 vine echipată cu un adaptor încorporat pentru încărcare A/C oferind acest avantaj fundamental.

Risc redus de a face pană

Pentru a reduce vibrația și a maximiza absorbția șocurilor, modelul include anvelope pneumatice, fără cameră, de ultimă generație cu diametru de 10-inch (roțile din față și spate) astfel încât călătoria va fi mai lină și mai stabilă, chiar și pe suprafețe dificile. Riscul de a face pană este redus datorită noului strat special protector din interiorul anvelopelor.

Mai multă stabilitate

Cei 350W putere asigură pentru MAX G30 o accelerație durabilă pe toate categoriile de drum. De aceea, MAX G30 poate urca pante de aproximativ 20% în timp ce tracțiunea roții din spate oferă variante mult mai bune de accelerație, stabilitate și frânare.

Disponibilitate și preț

Alte specificații de produs, preț și disponibiliate pentru Ninebot KickScooter MAX G30 în Europa, Orientul Mijlociu și Africa vor fi anunțate foarte curând și pot varia în funcție de regiune. Segway-Ninebot va participa la IFA 2019 între 6 și 11 septembrie la Berlin, Germania unde se va ține o conferință de presă marți, 5 septembrie, ora 10:00.