Noile trotinete oferă o soluție pentru “primul și ultimul kilometru”, contribuind la crearea legăturii cu alte moduri de a merge la serviciu, de a se întâlni cu prietenii sau de a te plimba prin oraș.

Trotinetele Lime vor fi disponibile în Iași în zonele Palas, Copou, Pod Ros, Dacia, Tudor Vladimirescu și nu numai, asigurând conexiunea între toate zonele cheie ale orașului.

Lime va oferi și patru tipuri de abonamente cu reduceri de până la 50% față de prețul de bază:

- Deblocări nelimitate gratuite pentru o lună - 9 RON

- Curse nelimitate pentru o oră - 18.99 RON

- Curse nelimitate pentru o zi - 36.99 RON

- Curse nelimitate pentru trei zile - 105.00 RON

“Suntem foarte încântați să putem oferi, începând de astăzi, locuitorilor din Iași o modalitate de transport ecologică, sigură și accesibilă în aer liber. Micromobilitatea trebuie să fie o alternativă de transport națională si vom continua expansiunea în alte orașe din țară, pentru a oferi cat mai multor oameni soluții viabile de transport alternativ ecologic”, spune Alexandru Coman, Manager Operațiuni Lime România.

Cum funcționează Lime

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotineta de pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton.

Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil. Să mergi cu Lime te va costa 2 RON pentru deblocare și 0.68 RON pe minut.

Echipa locală a Lime, alături de partenerii săi, se va ocupa de mentenanță, încărcarea și plasarea trotinetelor în oraș.

Compania îndeamnă călătorii să poarte întotdeauna căști la deplasarea pe trotinete.

La mijlocul lunii martie oficialii Lime România anunțau disponibilitatea serviciului în Pitești și precizau faptul că în planul de expansiune din acest an urmează orașe precum Brașov, Iași, Oradea și Râmnicu Vâlcea.