Primul produs al Uber Money este sistemul Uber Debit și se adresează, deocamdată, doar șoferilor parteneri din SUA. Uber Debit Account și Uber Debit Card permit șoferilor să încaseze valorea curselor efectuate în timp real, pe un card special emis de companie, în parteneriat cu Visa.

Astfel, șoferii parteneri vor putea opta să își primească banii după fiecare cursă și să nu mai aștepte după plățile săptămânale. Potrivit blogului oficial al companiei, serviciul se va extinde în curând și în alte țări și va fi un serviciu gratuit. Mai mult, șoferii vor beneficia de oferte de tip ”cash back” la alimentarea mașinilor, iar sumele vor varia între 3% și 6%, în funcție de ratingul șoferilor.

Uber Wallet și Uber Credit, servicii Uber Money și pentru clienți

Uber Wallet e un alt serviciu, de data aceasta destinat și clienților, nu doar șoferilor. Uber Wallet e aplicația în care vor putea fi gestionate cheltuielile și în care vor putea fi descoperite noi servicii Uber Money. Uber Wallet va ajunge, mai întâi, în aplicația Uber Driver, urmând să ajungă apoi și în Uber și Uber Eats, pentru utilizatorii din SUA.

Un alt produs este Uber Credit Card, creat în parteneriat cu Barclays. Cei care vor opta pentru acest card vor primi 5% cash back, sub formă de Uber Cash, în urma cheltuielilor efectuate pe platforma Uber.

Rămâne de văzut când și dacă serviciul va deveni disponibil și în România.