Potrivit TechCrunch, UiPath a reușit să atragă cu 40 de milioane de dolari mai mult față de cât anunțase inițial. Noi investitori în companie sunt IVP, Madrona Venture Group și Meritech Capital. Evaluarea rămâne de 3 miliarde de dolari.

Această sumă se adaugă celei de 153 de milioane de dolari pe care a primit-o UiPath în investiția de tip Series B, atunci când a putut să ajungă la statutul de unicorn.

UiPath are 2.100 de clienți în momentul de față, printre care și Armata Statelor Unite, IRS din Statele Unite, NASA, Departamentul de Veterani de Război din SUA și alte agenții guvernamentale. Potrivit TechCrunch, UiPath primește zilnic oferte de investiție.

Cifrele UiPath o plasează drept compania de enterprise software cu cea mai rapidă creștere din istorie. Compania a anunțat în iulie că și-a crescut venitul anual recurent de la 1 milion de dolari la 100 milioane – o performanță despre care se crede că niciun alt business de subscription software nu a realizat într-un timp atât de scurt. UiPath are acum mai mult de 1.800 clienți globali și adaugă la această listă 6 noi clienți de tip enterprise pe zi. Compania așteaptă ca venitul anual recurent să crească de peste 4 ori la sfârșitul anului 2018, în comparație cu finalul lui 2017.