Cele două companii nu au dezvăluit valoarea tranzacției, însă potrivit informațiilor AIN, citate de Tech.eu, cifra de afaceri a startup-ului din Lviv, Ucraina, este de circa o jumătate de milion de dolari.

StepShot a fost fondat în 2016, în Lviv, un cunoscut hub pentru segmentul IT din Ucraina, de două familii: soții Oleksandr Reminnyi (CEO) și Olga Reminna (COO), și frații Denys (CTO) și Borys Korobeiniko (în primul an, Borys a plecat din startup).

Startup-ul este specializat în automatizarea proceselor de documentare. Compania pune la dispozișie tehnologia necesară pentru realizarea manualelor de documentare. Reprezentanții Startup Wise Guys, unul dintre primii investitori ai startup-ului din Ucraina, spun că, inițial, compania fusese fondată cu scopul de a crea ghiduri șu tutoriale video, însă pe parcursul celor 3 ani a pivotat și a început să ajute firmele cu automatizarea proceselor de documentare.

UiPath, startup-ul devenit primul unicorn românesc după o investiție de 153 de milioane de dolari, a cunoscut o creștere accelerată în ultima perioadă, după ce a eșuat vreme de 8 ani, conform spuselor CEO-ului, Daniel Dines. La 6 luni după ce au devenit unicorn, românii de la UiPath au primit o evaluare de 3 miliarde dolari. La finalul lunii aprilie 2019, UiPath a primit o nouă investiție care ridică valoarea companiei la 7 miliarde de dolari. Totodată, românii estimează că vor încheia acest an cu venituri de o jumătate de miliard de dolari.