Vă reamintim faptul că un puternic incendiu a izbucnit luni seara, 15 aprilie, în catedrala Notre-Dame Paris, acesta fiind stins în totalitate abia în zorii zilei de marți.

Acoperișul și turla catedralei, un simbol al Parisului și al Franței, s-au prăbușit în urma incendiului.

Donația românilor de la UiPath a fost anunțată de Daniel Dines chiar în cadrul unui eveniment al companiei care a avut loc azi la Paris.

"UiPath datorează multe lucruri Franței și culturii franceze. Este timpul să dăm ceva înapoi Franței. În numele UiPath, doresc să ofer 1 milion de euro pentru reconstrucția Notre-Dame", a spus CEO-ul și cofondatorul UiPath într-un mesaj pe Twitter.

UiPath a deschis biroul din Franța în luna februarie a anului trecut. Potrivit unui comunicat de presă remis presei franceze în februarie 2018, UiPath angajase 20 de colaboratori în Paris la acel moment. Paris era cel mai nou birou al companiei, după lansările din Tokio, Hong Kong, Singapore, Munchen și Amsterdam.

Până la această oră, corporații și miliardari francezi au pus la bătaie donații în valoare de circa 600 de milioane de euro pentru reconstrucția Notre-Dame.

Românii de la UiPath, primul unicorn românesc, estimează că vor încheia acest an cu venituri de o jumătate de miliard de dolari.