Specialiștii de la Bitdefender vin în ajutorul studenților cu o perioadă de training complet gratuită, în domeniile C++ și Quality Assurance (QA), în cadrul TechChallenge Summer Camp 2018.

Sub egida Universității Politehnice București, compania Bitdefender va susține 14 sesiuni de cursuri pentru studenții pasionați de tehnologie. Perioada de training se va finaliza cu primirea unei diplome Bitdefender, companie recunoscută la nivel internațional.

Te poți înscrie până astăzi, iar apoi urmează două teste pentru cele două domenii de cursuri.

Aceste cursuri se adresează celor pasionați de C/C++ și care vor să dobândească o înțelegere mai bună a sistemelor de operare.

De asemenea, dcă ești curios să înveți ce se întâmplă în calculator, de la apăsarea butonului de pornire până la interacțiunea sistemului de operare cu utilizatorul, cel mai potrivit pentru tine este domeniul de QA. Vei avea posibilitatea să strici lucrurile și să folosești software-ul în modalități la care nimeni nu s-a gândit să îl folosească.

TechChallenge Summer Camp 2018 include 2 cursuri:

  • linia de C++ - 14 sesiuni, 2 sesiuni pe săptămână - luni și miercuri între 17.00-20.00; durată curs - 7 săptămâni;
  • linia QA - 10 sesiuni, 2 sesiuni pe săptămână - marți și vineri între 17.00-20.00; durată curs - 5 săptămâni.

Grupele pentru fiecare linie de curs se construiesc în urma testării realizate de specialiștii Bitdefender. Testele pentru cele 2 linii de curs vor fi susținute în perioada 7-22 iunie, iar rezultate vor fi oferite pe data de 29 iunie. Cursurile vor avea loc în iulie - august.

Formularul de înscriere îl găsești aici.