Marii retaileri online au acum ultimele zile de reduceri, iar noi am selectat câteva telefoane ieftine, sub 1.000 de lei, dar care au performanțe suficient de bune încât să-și facă treaba în sarcinile zilnice.

Reduceri la telefoane

Soul X5 Pro, telefonul brașovenilor de la Allview, are un ecran de 6,2 inci, cu o rezoluție Full HD+. Brandul românesc a dezvoltat asistentul vocal în limba română AVI, care răspunde la task-uri precum apelare contacte și navigare, ajungând să interpreteze vocea umană și să recunoască peste 95% din cuvintele limbii române. Telefonul are un sistem dual de camere, cea principală de 16 MP + 5 MP și cea secundară de 16 MP. Soul X5 Pro este echipat cu un procesor Mediatek Helio P60. Bateria este una de 3000 mAh, cu încărcare wireless. Telefonul are 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare, extensibil prin card microSD până la 256 GB. Telefonul are acum o reducere de 36% și poate fi cumpărat de aici.

Telefoane ieftine

Acest Ulefone S7 este unul dintre cele mai ieftine telefoane pe care le vei găsi acum pe piață, fiind și la reducere. Este alimentat de un procesor Quad-Core avansat, cu 1 GB de memorie RAM, ceea ce va asigura rularea neîntreruptă în aplicații și jocuri. Are o memorie internă de 8 GB, extensibilă până la 128 GB. Obiectivul principal de 8MP detectează culoarea și claritatea, în timp ce senzorul de 5MP oferă imaginii un efect profesional. Ecranul HD de 5 inci face ca textele și imaginile să fie redate în culori vibrante. Ulefone S7 este echipat cu o baterie de 2500mAh. Smartphone-ul este acum redus aproape la jumătate de preț și poate fi comandat de aici.

Telefonul mobil Xiaomi Mi A2 este un alt telefon aflat acum la reducere, sub 1.000 de lei. Are un display de 5,99 inci cu un raport al ecranului de 18:9. Ecranul tactil de înaltă rezoluție are margini curbate 2.5D și Corning Gorilla Glass 5. În spate, este echipat cu un procesor Snapdragon 660, care asigură performanțe ridicate și consumă scăzut de energie. Are 4 GB memorie RAM și 64 GB capacitate de stocare. Telefonul este dotat cu un acumulator de 3000mAh. Camera principală are un senzor de 20 MP + 12MP, iar cea secundară unul de 20MP. Telefonul costă 780 de lei și poate fi cumpărat de aici.

Ultima zi de reduceri: telefoane ieftine, sub 1.000 de lei

Smartphone-ul Honor 8X are un ecran fullview HD de 6,5 inci, cu tehnologie avansată chip-on-film (COF) și design special pentru antene. Rulează pe un procesor Kirin 710. GPU Turbo îmbunătățește eficiența procesării grafice cu stabilitate totală FPS pentru jocuri, reducând totodată consumul de energie. Telefonul este dual SIM și dispune de un slot dedicat pentru carduri microSD. Are 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare. Bateria de 3.750 de mAh face față fără probleme unei zile întregi de folosire relativ intensă. Telefonul are o reducere de 40% și poate fi achiziționat de aici.

Honor 10 Lite este inspirat de culorile cerului, având un design energic, tineresc și natural. Telefonul are un display cu notch de culoare negru, 6,21 inci și un corp de 5,2 inci. Camera frontală are 24 MP, făcând poze de calitate înaltă fie că e zi sau noapte. Camera frontală AI recunoaște opt scenarii selfie și chiar optimizează fundalul fotografiei. Camera duală este îmbunătățită, având doi senzori de 13MP + 2MP. Procesorul Kirin 7106 și nucleul Cortex-A73 de tip flagship oferă o performanță mai uniformă. Cu ajutorul celor 3GB RAM, viteză de procesare a smartphone-ului crește. Bateria este de 3.400 mAh. Telefonul este redus cu 35% și poate fi comandat de aici.