Am lansat tabăra de antreprenoriat Startup Your Life cu gândul de a oferi o experiență diferită celor care vor să o ia pe drumul antreprenoriatului. Am construit o experiență de 3 zile cu zone practice, teoretice și povești ale antreprenorilor cu experiență. Răspunsul a fost pe măsură (deși pariul a fost riscant, dacă tot suntem la momentul confesiunilor).

Dacă mai vrei să participi, zilele acestea sunt cam ultimele șanse pentru a mai prinde ultimele bilete, în săptămâna evenimentului acestea având toate șansele să fie sold out. Dacă vrei să vii cu noi la Hotel Royal din Poiana Brașov, poți achiziționa biletele încă disponibile de aici.

De ce? Pentru că avem locuri limitate. Am construit experiența Startup Your Life pentru doar 25 de persoane ca fiecare participant să simtă că poată avea de câștigat, că poate vorbi în privat cu specialiștii care vin să țină training-uri și să primească feedback de la ei și de la noi pentru perspectivele lor în afaceri.

Partenerii Startup Your Life

Ni s-au alăturat și parteneri care vor să susțină tinerii antreprenori pe drumul lor. Orange este partenerul principal al evenimentului, iar FAN Courier, așa cum o face de multe ori, este un partener al antreprenoriatului românesc.

Quickmobile.ro oferă premiile pentru cea mai bună sesiune de pitching și baterii externe pentru fiecare participant, ca să alimenteze conversațiile de business la telefon. Fitbit oferă un Fitbit Blaze pentru cele mai bune întrebări în cadrul sesiunii de Speed Dating, unde vei avea ocazia să stai one on one cu trainerii. Microsoft oferă vouchere de Azure în valoare de 200 de dolari, iar Sloop și Ciuc te alimentează cu energie și voie bună pe perioada evenimentului.

Așadar, hai la Startup Your Life. ÎNSCRIE-TE AICI. Poți plăti pe firmă sau în nume propriu, iar biletele pot fi achiziționate cu cardul sau cu transfer bancar.

Ce câștigi, pe lângă cunoștințe?

La Speed Dating. Powered by Fitbit, antreprenorii din tabără vor vorbi one to one cu trainerii prezenți și vor putea obține sfaturi pentru dezvoltarea afacerii lor, contacte și viitoare oportunități. În urma votului trainerilor, cursantul cu cele mai relevante întrebări va putea primi un Fitbit Blaze.

La concursul de pitching, powered by Quickmobile, cei prezenți vor prezenta afacerea lor, ideea de business sau ceea ce ar dori să facă pe viitor. Ei trebuie să convingă audiența că știu să prezinte și să-i convingă că ar fi potriviți, în viitor, pentru a primi o investiție sau pentru a avea succes. Nu contează că nu ai un business activ, important e să treci prin experiența de a vorbi în fața publicului. Cel mai bun va fi votat și va primi un Apple Watch din partea Quickmobile.

De asemenea, toți participanții vor primi de la Quickmobile baterii externe ABCTECH.

În plus, toți participanții vor primi vouchere în valoare de 200 de dolari pentru Microsoft Azure, care să-i ajute să-și deschidă business-ul online.

Foto - Flickr/UNCG Research