Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life e creată pentru a crește o generație de antreprenori informați, care știu care sunt provocările afacerilor și care sunt elementele pe care trebuie să le știe. Nu înveți totul, dar primești sfaturi și modalități de creștere sau dezvoltare a afacerii.

De-a lungul timpului au participat antreprenori vechi, care voiau să modernizeze business-ul actual sau oameni la început de drum, care vor să-și confirme ideile sau începuturile.

Ne apropiem de începerea taberei și avem o ofertă specială pentru ultimele două locuri disponibile în vânzarea generală. Lansăm oferta 1+1 - Un business se dezvoltă mai ușor cu un partener de încredere. Cumpără un bilet și primești un loc gratuit pentru partenerul de business sau de viață sau pentru un prieten pe care vrei să-l iei alături de tine la tabără. Costul unui bilet în cameră dublă este de 349 de euro, iar dacă îl achiziționezi poți să chemi pe cine vrei tu, la alegere.

Intră pe site-ul taberei, comandă biletul tău, plătește-l, iar apoi te vom contacta pentru a ne oferi datele celui de-al doilea participant.

Prețul biletului acoperă toate workshop-urile, cazarea, mesele și băutura din timpul celor patru zile. Programul taberei începe de joi, 11 octombrie, de la ora 13.00, cu sosirea participanților, cazarea și prezentarea. La finalul taberei avem un concurs de pitch-uri pe echipe unde prezinți idei de afaceri și business plan-ul creat alături de ceilalți participanți din tabără.

Înscrie-te aici pentru oferta 1+1 dedicată ultimelor locuri la tabăra Startup Your Life.