Fanii vor putea face cunoștință cu 6 actori de la Hollywood, primul dintre aceștia fiind deja anunțat. Este vorba despre Robert Picardo, starul din Stargate și Star Trek Voyager.

Organizatorii au anunțat de curând și numele celui de-al doilea invitat special: Adam Brown, cunoscut publicului larg din superproducții precum The Hobbit sau Pirates of the Caribbean.

Un avid pasionat de arta dramaturgică, cofondator al unei trupe de teatru de comedie în Marea Britanie, Adam Brown a avut primul contact cu marele ecran chiar cu ocazia trilogiei The Hobbit, regizată de Peter Jackson. În prequel-ul Lord of the Rings, actorul îl interpretează pe dwarf-ul Ori, unul dintre cei 12 companioni ai lui Thorin și Bilbo Baggins în aventura lor spre muntele Erebor.

Brown a apărut și în cel mai recent film din franciza Pirates of the Caribbean, Dead Men Tell No Tales, unde l-a jucat pe Cremble, membru al echipajului de pe Dying Gull, care îi însoțește pe Jack Sparrow & co. în căutarea Tridentului lui Poseidon.

În afara acestor blockbustere, Brown și-a trecut în palmares și apariții în producții precum The End of the F*****g World (Netflix) sau The Emoji Movie.

Abonamentele "Early Bird" pentru 3 zile sunt acum disponibile online la prețul de 75 de lei pe www.comic-con.ro și în Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).