Totodată, Concursul Național de Design Industrial îi provoacă pe proiectanții români să-și demonstreze nu doar performanțele tehnice, dar și cele creative.

Oricine poate să proiecteze într-un program 3D și are curajul să răspundă curs provocării lansate de Digital Twin, poate să se înscrie în acest concurs și să câștige un premiu, dacă proiectul său va fi ales de juriu sau de public. Digital Twin a pregătit trei premii care vor fi acordate conform votului publicului și alte 3 premii oferite potrivit deciziei juriului.

Un premiu, de fapt, este un set care include un mouse pentru proiectare de la 3D Connexion, o experiență nouă pentru cariera unui inginer – participarea la Trainingul Siemens NX ținut la sediul Digital Twin în București și expunerea în calitate de specialist în fața tuturor firmelor de profil din țară.

Cei ce se vor preînscrie în concurs până pe 17 aprilie și, ulterior, se vor califica în competiție cu proiectul trimis, vor primi garantat un tricou tehnic Digital Twin.

Mai multe detalii le găsiți în Regulamentul Oficial al concursului, care se află pe site-ul de înscriere concurs.digitaltwin.ro.

Foto - Flickr/Brandon Riegel