Google for Startups Accelerator: Europe este un program ce se va derula pe o perioadă de trei luni. Este dedicat startup-urilor în faza de growth, cărora le oferă ajutor în rafinarea produselor, acces la experți din afară, training pentru realizarea prezentărilor. În plus, participanții vor primi credite Google Cloud.

Deepstash este o aplicație de tip self-improvement care le permite utilizatorilor să-și salveze notițele dintr-o varietate de surse online și domenii: managementul timpului, comunicare, leadership. Deepstash, un startup cofondat de Vladimir Oane, a dezvoltat un mod de auto-organizare, unde utilizatorii își pot crea biblioteci personalizate de idei pe care le pot accesa oricând.

Acceleratorul se derulează online între lunile noiembrie 2020-ianuarie 2021.

Alte echipe care au fost acceptate în cadrul ediției din acest an a Google for Startups sunt AppFarm (Norvegia), CodeBerry (Ungaria), Infermedica (Polonia), MilkStrip (Israel), SQIN (Germania), Sundose (Polonia), Xeropan (Ungaria) și Yosh.AI (Polonia).

Verticalele de interes pentru echipa acceleratorului Google sunt în domeniul sănătății, educației, soluțiilor pentru munca la distanță, livrării de alimente, financiar, media, dar și al serviciilor B2C.

Detalii despre echipele acceptate în cadrul Google for Startups Europe 2020 și un interviu cu Piotr Orzechowski, CEO și fondator al Infermedica puteți găsi aici.