Recrutarea Andrei Pintican vine în contextul în care managementul companiei își dorește să ajungă cel mai relevant și transparent punct de informare despre piața muncii din România și din regiune.

Platforma este, de asemenea, prezentă în Grecia, Ungaria, Cehia, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina și în Polonia. În prezent, Undelucram.ro are peste 650.000 de utilizatori înregistrați în România și la nivel regional.

Printre inițiativele pe care Undelucram.ro le are în plan pentru 2021 se numără programe de consiliere profesională pentru studenți, susținerea programelor de reconversie profesională existente pe piață sau educație non-formală pentru specialiștii în HR (evenimente online și offline, comunitate învățare colaborativă).

Printre obiectivele noului director de marketing se numără creșterea popularității brandului Undelucram.ro și a încrederii în acesta, câștigarea de cotă de piață, fidelizarea clienților și încheierea de parteneriate noi.

“Andra a fost o alegere firească pentru că vine cu o perspectivă din toate unghiurile businessului. Experiența în zona de consiliere profesională i-a adus o vastă înțelegere a nevoilor candidatului, iar experiența în funcții variate de HR i-a oferit o înțelegere profundă a oamenilor și a businessului. Am simțit cu toții că e momentul să alocăm mai multe resurse imaginii și strategiei brandului nostru pentru a putea susține această etapă de creștere, astfel încât să avem o dezvoltare sustenabilă. Ne-am dorit o persoană care să se dedice promovării brandului Undelucram.ro, o persoane care înțelege pe deplin misiunea noastră”, a explicat Costin Tudor, fondator și CEO al Undelucram.ro.

Andra Pintican (33 ani) are 13 ani de experiență ca recruiter, de-a lungul anilor lucrând pentru companii din domeniul financiar, facility management, transport naval, recrutare, proptech, entertainment.

Anul acesta, managerul a fondat Școala de HR - o comunitate care oferă tinerilor acces gratuit la cursuri de resurse umane și ajută profesioniștii în domeniu să devină HR Business Partners. De asemenea, de peste opt ani Andra derulează proiecte personale în zona de consiliere profesională pro-bono pentru liceeni și studenți.

"Asist de peste zece ani la evoluția pieței muncii și cred că acum, mai mult ca oricând, candidații și angajații își doresc să-și exprime standardele profesionale. Am admirat mereu faptul că Undelucram.ro a creat un spațiu în care aceste așteptări profesionale pot fi comunicate eficient angajatorilor. În sfera de HR, facem mereu referire la o piață a candidaților sau a angajatorilor, în funcție de trend. Însă, atunci când mă raportez la Undelucram.ro, simt că dispare această divizare și că avem o singură piață a muncii, a noastră, a tuturor! Îmi doresc ca acest sentiment să îl aibă cât mai mulți dintre angajați și angajatori și mă voi asigura că misiunea noastră va fi vizibilă prin toate proiectele pe care le dezvoltăm”, a afirmat Andra Pintican, director de marketing al Undelucram.ro.