Mare parte din cei care ne citesc lucrează de pe un computer Mac, asta ne arată cifrele de trafic. Și pentru că vrem să găsiți lucruri cât mai utile, recomandarea noastră de astăzi este Remotely, o metodă prin care să ai acces la documentele și fișierele tale de pe laptop direct de pe telefonul mobil, fără să ai nevoie de stocare în Cloud.

Screen Shot 2016-10-05 at 14.15.39

Dacă pentru Windows există metode cum ar fi TeamViewer, care-ți permite accesul în computer de la distanță sau poate Google Chrome Viewer, uneori ai nevoie de mai mult decât atât. Ceva mai simplu. Care să funcționeze ca și cum ar fi un Cloud.

Remotely e o aplicație de iOS și de Mac care-ți permite să accesezi datele de la distanță. O instalezi pe ambele dispozitive (pe Mac se numește Remotely Helper), iar apoi ai acces la date dacă ai computerul deschis și conectat la internet. Varianta gratuită îți permite accesul doar la folderul Documents, în timp ce varianta Pro, care costă 30 de dolari pe an, o poți folosi pentru toate fișierele, indiferent unde sunt acestea.

Conexiunea e criptată direct între telefon și Mac. Poți să dai share al documentele din laptop sau poți să le descarci în telefon.