Suntem în luna iubirii, așa că am decis să lăsăm puțin deoparte mitingurile și incertitudinea din spațiul antreprenorial și să ne bucurăm de câteva momente de liniște. Chiar și lumea adunată aseară în Piața Victoriei a uitat măcar puțin de frustrarea strânsă din cauza deciziilor luate în ultima vreme de partidul aflat la guvernare și a sărbătorit alături de un un tânăr care și-a cerut iubita de soție în timpul protestului.

flori lalele ziua indragostitilor buchete florarie

Așa că, după un început de an tumultuos, de Ziua Îndrăgostiților ne vom încărca de energie pozitivă în compania persoanei iubite.

Fie că ați adoptat sărbătoarea americană – așa că vă veți copleși doamnele din viața voastră cu atenții pe data de 14 februarie -, fie sunteți tradiționaliști și preferați Dragobetele nostru pe 24 februarie, ne-am gândit să vă ajutăm puțin și am căutat câteva aranjamente florale care ne lasă fără răsuflare (cel puțin pe noi, fetele). Asta mai ales dacă v-ați luat cu treburi prin companie și nu mai aveți timp să luați un buchet de flori în drum spre casă.

FlorideLux – florăria a lansat în acest an o colecție de Valentine’s Day care include 35 de aranjamente florale. Colecția din acest an este denumită Luxury Love, iar trandafirul va fi elementul central. Prețurile produselor incluse în colecția de Valentine’s Day, Luxury Love, încep de la 149 de lei și ajung până la aproximativ 349 de lei. Pe lângă buchetele obișnuite, aveți opțiunea de a comanda un coș plin cu trandafiri roșii așezați în formă de inimă și minirosa roz – coșul are 99 de trandafiri și costă 1.379 de lei.

floridelux Cutie trandafiri

Floria - buchetele și aranjamentele propuse de Floria.ro pentru acest Valentine’s Day sunt create în special din trandafiri. Buchetele supradimensionate de trandafiri si aranjamentele în formă de inimă se păstrează în colecția care va cuprinde combinații de flori și scrisori de dragoste, flori și delicii culinare, flori și parfum sau flori și sampanie. În plus, puteți comanda direct un buchet cu 101 trandafiri, sau puteți opta pentru ca aceștia să fie trimiși în trei buchete: mai întâi un tradafir, apoi, la câteva minute curierul va veni cu alți 11 trandafiri, urmând ca după 89 de minute, curierul să aducă și restul de 89. Prețul pornește de la 955 de lei.

EnRose – florăria a pregătit pentru Ziua Îndrăgostiților buchete în formă de inimă și vouchere cadou de Hair & Airbrush la Make-up by Ana Lulikova. Poți să îi mai arăți că o iubești și cu un mesaj romantic cu scris caligrafic atașat unui buchet diafan cu bujori, trandafiri și anemone (preț: 350 de lei).

buchet ziua indragostitilor enrose

Magnolia – vrei să transmiți un mesaj sincer de iubire? Alege un elegant buchet cu trandafiri albi - floriștii Magnolia au adăugat inimioare roșii pentru un plus de culoare (costă 129 de lei) -, sau un buchet de trandafiri roz și iriși (''iris'' provine din mitologia greacă, Iris fiind zeița soarelui, care servea drept mesager lui Zeus, între Olimp și pământeni) – prețul este de 149 de lei.