Marți, 14 februarie, între orele 11 și 14, Uber vine la comandă cu niște pisoi drăgălași alături de care te poți relaxa vreme de un sfert de oră. Campania UberKITTENS se va desfășura simultan în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov și are ca scop final donarea încasărilor pentru îngrijrea pisoilor din adăposturi și chiar adopția lor.

uber pisici campanie uberkittensjpg

Partenerii Uber sunt Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola, Asociația pentru protecția animalelor ROBI, Cabinetul veterinar City Vet, Asociația Patrocle, Societatea Danyflor, și Asociația Icare. În plus, dacă vrei să te numeri printre voluntarii care vor însoți pisoii care vor aduce zâmbete pe chipul utilizatorilor Uber, o poți face azi până la ora 16.

Tariful minim pe care îl vei plăti pentru cele 15 de minute de bucurie în compania pisoilor jucăuși este de 30 de lei, însă poți alege să donezi o sumă mai mare – fiecare leu va fi donat către asociațiile partenere. Tot ce trebuie să faci este să îi spui șoferului partener Uber care este suma pe care vreo să o donezi. Toate încasările vor fi donate către asociațiile pentru protecția animalelor implicate în inițiativa UberKITTENS.

Dacă vei dori să adopți pisoii care vor veni mâine în vizită, trebuie doar să întrebi reprezentanții asociațiilor partenere despre procesul de adopție. Înainte să comanzi UberKITTENS asigură-te că ai un spațiu adecvat, în care pisoii pot fi primiți în siguranță. Spațiul trebuie să fie închis (nu de tip open-space) și să nu conțină obiecte care pot fi înghițite sau orice fel de obiecte contondente care pot fi periculoase pentru pisoi.

Totodată, dacă alegi să comanzi UberKITTENS acasă și ai alte animale de companie, acestea nu trebuie lăsate libere, iar dacă vei comanda un UberKITTENS la birou, asigură-te că managerul și colegii tăi sunt de acord și că nimeni nu are alergii.

Trebuie să știi că disponibilitatea UberKITTENS este limitată, așa că ar fi bine să faci o rezervare din timp, sau, în cazul în care nu găsești din prima un Uber cu pisici, poți încerca mai târziu.

Cum funcționează UberKITTENS?

  • Deschide aplicația marți, 14 februarie în intervalul orar 11:00 – 14:00.
  • În partea de jos a ecranului va apărea un card special “UberKITTENS” – apasă pe săgeata din dreapta și se va deschide automat ecranul principal de comandă.
  • Dacă ai permis accesul aplicației la serviciile de localizare, adresa va fi setată automat în locul în care te afli.
  • În caz contrar, sau dacă vrei să comanzi la o altă adresă, setează manual adresa apăsând pe săgeata din dreptul adresei, de pe hartă.
  • Apasă butonul “Comandă UberKITTENS”, iar pisoii vor ajunge la tine în câteva minute. Așteaptă-i într-o încăpere închisă, unde pot fi în siguranță, și bucură-te de 15 minute de drăgălășenie și smotoceală.