A renunțat la facultate și are 2 exituri la activ în trecutul său antreprenorial: o agenție pe care a cofondat-o și din care a ieșit, precum și un startup de monedă digitală cu 100% acoperire în aur. Competențele sale sunt în growth hacking / marketing.

Ștefan a fost alături de noi la Smart Future 2023, într-un panel în care am vorbit despre blockchain, de crypto, NFT, Web3, iar într-un interviu în cadrul conferinței am discutat alături de el despre tehnologiile care sunt pe buzele tuturor în aceste momente.

Din punctul său de vedere, zona de generative AI (AI generativ, un tip de sistem de inteligență artificială capabil să genereze text, imagini, audio, ca răspuns la solicitări – n.red.) este în tendințe în acest moment, dar pe bună dreptate.

”Mi se pare foarte interesant să putem interacționa pentru prima dată în istoria omenirii cu inteligență third party. Dacă a existat vreodată un motiv pentru a fi entuziasmat acesta este”, ne-a precizat Ștefan.

De altfel, din punctul lui de vedere, toată explorarea pe care companiile o fac pentru a afla care pot fi utilizările acestei inteligențe third party, creează destul de multă inovație în această direcție.

Ediția din 2023 a Smart Future a analizat cele mai importante trenduri ale momentului în tehnologia din România, propunându-și să fie o hartă a viitorului când vine vorba de securitate, 5G, web3 și toate tehnologiile de impact pentru viitorul omenirii, dar și cum pot fi ele implementate în România.

Veridion utilizează tehnologia de inteligență artificială (AI) pentru a analiza miliarde de pagini web pe săptămână, cu scopul de a construi și menține o bază de date cu adevărat precisă, la scară globală, de date despre companii. Bazele de date obținute astfel pot fi apoi utilizate de companii pentru găsirea de furnizori, automatizarea proceselor de 'underwriting', modelare de risc, cercetare de piață.