Pentru a reuși, sunt multe decizii de luat, bariere de depășit și scuze de înlăturat. Pentru cele din urmă, Bekovine cu un răspuns simplu și eficient, care valorifică tehnologia modernă.

AquaTech , noua inovație Beko pentru mașini de spălat, înjumătățește timpul de spălare și oferă îngrijire dublă țesăturilor*. Mai întâi, AquaTech premixează detergentul cu apă, apoi pulverizează lichidul direct pe țesătura textilelor. Curățarea delicată și în profunzime este asigurată de echilibrul dintre numărul redus de rotații ale tamburului mașinii de spălat și puterea apei.

Pentru atingerea echilibrului, ai nevoie în primul rând de tehnologiile potrivite. Cu inovația Beko AquaTech , scuzele dispar. Ai timp să îți speli hainele după sală și să te odihnești pentru o nouă zi la birou. Poți să-ți iei echipamentul favorit la antrenament, proaspăt curățat, ca să te motiveze să depășești orice bariere. Sau să îți speli rapid încălțămintea, când vremea de afară pare perfectă pentru alergat.

Odată obținut acest echilibru, el trebuie menținut pentru a deveni un nou stil de viață - de aceea, mașinile de spălat rufe de la Beko dispun de 5 ani garanție produs și 10 ani garanție Motor Pro Smart Inverter**. Ca să ai nu doar tehnologia potrivită, ci și încrederea că ea va deveni partenerul tău pe termen lung.

Află mai multe detalii despre inovația AquaTechpe www.beko.ro/aquatech/