Sean Ellis a fost cel care a introdus termenul de growth hacking și e considerat unul dintre fondatorii acestei mișcări, care se bazează pe tehnici prin care poți să crești foarte rapid atunci când ai un business.

A aplicat aceste metode la companii precum Dropbox, Eventbrite, LogMeIn sau Lookout. E autorul cărții “Hacking Growth”, carte tradusă în 16 limbi și fondatorul GrowthHackers.com.

A fost speaker la ediția de anul acesta a How to Web, una dintre cele mai importante conferințe din România despre inovație și tehnologie. Ediția de anul următor a How to Web va avea loc pe 28-29 octombrie 2020 și poți să iei un bilet foarte, foarte redus de aici.

Cu Sean Ellis am vorbit în backstage la How to Web 2019 despre sfaturi pentru growth hacking. Și am scos 5 învățături concrete prin care poți să faci growth hacking.

Care sunt recomandările sale?

  1. Aș studia atent cum poate crea produsul meu valoare pentru clienți. Și dacă produsul creează valoare, să înțeleg cum pot livra mai multă.
  2. Aș începe prin a mă asigură că am un produs care poate ține clienții aproape. Acesta ar fi sfatul numărul unu.
  3. Aș încerca să înțeleg toată relația pe care o are un client cu produsul. Cum îl descoperă, cum îl folosesc la început și cum interacționează cu el.

Află toate sfaturile din video-ul care vine cu acest articol.