Acestea sunt disponibile două diagonale, de 24 și 27 de inci, ambele prevăzute cu un design circular, ce permite rotirea în plan orizontal și înclinarea față-spate pentru un confort optim, cât și rotirea în plan vertical de până la 30o, alături de un sistem practic de gestionare a cablurilor.

Monitorul de 27 de inci are o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), în timp ce monitorul de 24 de inci este Full HD. Ambele produse au panouri IPS și suportă tehnologia AMD FreeSync pentru eliminarea efectelor de screen tearing și stuttering din jocuri video.Panourile au tehnologia SuperClear IPS, care garantează omogenitatea iluminării și acuratețea sporită, indiferent de unghiul de vizionare.

Monitoarele sunt dotate și cu o soluție de reducere a emisiilor de lumină albastră pentru a maximiza nivelul de confort asigurat utilizatorului.

Ecranul IPS are rame ultra-înguste și monitorul are și un sistem de fixare VESA ascuns pentru cei care preferă montarea acestuia pe perete.

Noile monitoare din seria VX85 sunt prevăzute cu port USB-C, prin intermediul căruia se asigură suportul audio, video și alimentarea cu până la 60W, ceea ce conferă o convergență ireproșabilă și compatibilitate perfectă cu o multitudine de tipuri de laptopuri, tablete, smartphone-uri și PC-uri. Totodată, monitorul este prevăzut cu porturi HDMI, VGA (VX2485) și DP (VX2785), ceea ce garantează și mai multă flexibilitate.