Gama de monitoare de gaming XG05

Gama de monitoare de gaming XG05 a debutat cu modelele XG2405, de 24” și XG2705, de 27”. Acestea oferă o combinație optimă de elemente esențiale pentru gaming și accesibilitate. Ambele modele sunt echipate cu panouri IPS cu rezoluție Full HD (1920x1080) și design cu ramă deosebit de îngustă pe 3 laturi, ceea ce facilitează o experiență captivantă în configurații multi-monitor.

Iar datorită ratei de reîmprospătare de 144Hz, timpului de răspuns de 1ms (MPRT) și tehnologiei AMD Radeon FreeSync, pasionații de jocuri beneficiază de toate instrumentele eficiente, care le pot asigura victoria în jocul preferat.

Culori vii prin tehnologia IP

Tehnologia IPS, în combinație cu rata de reîmprospătare de 144Hz și cu timpul de răspuns de 1ms, le asigură pasionaților de jocuri răspunsul rapid la comenzi de care au nevoie și calitatea vizuală mult dorită. Iar unghiurile largi de vizualizare sunt perfecte pentru campanii co-op, configurații pentru streaming și stații desktop multifuncționale.

Timpul de răspuns de 1ms reduce semnificativ fenomenul de încețoșare a imaginilor în mișcare, ceea ce îmbunătățește considerabil claritatea și efectele de umbrire sau de degradare a culorilor.

Tehnologia AMD FreeSync sincronizează rata de reîmprospătare a monitorului cu performanțele plăcii video, eliminând în acest fel fenomenul de sfâșiere a ecranului, ceea ce fluidizează experiența de gaming.