Misiunea Hyperhuman este de a face videourile de fitness universal accesibile, reutilizabile, și profitabile. Platforma alimentată de inteligența artificială este special concepută pentru industria de fitness - pentru a eficientiza costurile și efortul de creare și publicare a unui conținut de calitate constantă la scară largă.

Noul API permite organizațiilor fie să își publice propriul conținut, fie să acceseze un flux constant de conținut curatoriat de la o rețea globală de creatori de fitness și să îl livreze instantaneu în propria lor aplicație.

"API-ul nostru reduce decalajul dintre crearea și livrarea de conținut. Cu API-ul Hyperhuman, organizațiile pot oferi experiențe interactive de on-demand fitness în propriile aplicații sau produse digitale. Scopul nostru este de a face din acest proces un proces plug & play și de a vă permite să începeți cu doar câteva linii de cod." a declarat Bogdan Predușcă, CEO și co-fondator Hyperhuman.

Compania folosește deja propriul API pentru a livra conținutul creat cu Hyperhuman pe mai multe platforme și în diferite formate, cum ar fi:

  • Aplicația gratuită Hyperhuman Club, unde consumatorii se bucură de conținut de clasă mondială oferit de propriii lor antrenori de fitness
  • Aplicația Hyperhuman pentru ceasuri inteligente, care va fi lansată în curând, funcționează pe ceasurile Fitbit și le permite pasionaților de fitness să se bucure de o experiență de antrenament extraordinară pe încheietura mâinii lor
  • Widgetul Hyperhuman Wix, care le permite utilizatorilor Wix.com să își publice instantaneu antrenamentele video pe site-urile Wix

"Conținutul este cheie în această industrie. Noi ducem on-demand fitness la următorul nivel și oferim un ecosistem bazat pe inteligență artificială care permite crearea și furnizarea de conținut video inteligent la cel mai înalt nivel de personalizare și interactivitate. Fitness Video Content 2.0 este acum posibil cu Hyperhuman'', a adăugat Bogdan.

Accesul la API este disponibil cu un plan de abonament plătit pentru subscripția de Teams. Pe lângă accesul la API, planul permite organizațiilor să înroleze un număr nelimitat de membri ai echipei care pot colabora și crea conținut de calitate fără efort.

Hyperhuman s-a extins și este acum utilizat de mii de profesioniști în fitness și sute de companii de pe 3 continente în mai puțin de 10 luni de când start-up-ul a lansat prima versiune a platformei sale.

Crearea și oferirea de antrenamente video de calitate consumă timp și este extrem de costisitoare atunci când se face la scară. În această lume post-pandemică, consumatorii de fitness se așteaptă la conținut de primă clasă de la furnizorii lor de fitness și nu sunt dispuși să se mulțumească cu mai puțin. Un raport recent arată că boom-ul fitness-ului digital este aici pentru a rămâne; 80% dintre cei care frecventează sălile de sport plănuind să continue să folosească și antrenamente digitale în viitor.

Industria are nevoie de soluții inteligente și de procese automatizate care să reducă ineficiența, complexitatea, și costurile asociate creării și publicării la scară largă a conținutului video de fitness.