Mai știi degustările alea de vin, de la wine bar-ul tău preferat, unde te duceai să te relaxezi după birou?

Din cauza pandemiei, toate astea au rămas doar amintiri frumoase și poze în telefoanele noastre. Virusul ne-a pus în izolare nu doar de cei dragi, dar și de locurile noastre preferate. Ne-a limitat la #acasă, unde este avem și biroul, și restaurantul fiecăruia de 5 stele.

Toți suferim. Suferim de 8 luni, unii fizic, alți psihic. Business-uri sunt oprite, birouri sunt închise.

Dintre toate locațiile noastre preferate, locațiile HORECA sunt cele care suferă mult în perioada asta. O societate este atât de puternică pe cât e cel mai slab, cel care suferă. Împreună însă, suntem și vom fi puternici.

Așa că ne-am propus să dedicăm săptămâna asta susținerii locațiilor noastre favorite. Cum? Simplu! Să ne amintim ce fain era când puteam să ne întâlnim, în oraș, în locul X, sau Y și să comandăm felurile noastre preferate de mâncare de la ei, cei care ne așteptau cu brațele deschise cu orice ocazie, alături de paharul perfect de vin. Să-i ajutăm să-și poată plăti angajații, cheltuielile și dările la stat. Este tot ceea ce putem face în această perioadă.

Pandemia trece, dar dacă noi nu-i susținem acum, atunci este posibil ca mai apoi să nu mai avem unde să sărbătorim.

Și că tot ne gândim la sărbătoare, astăzi vă propunem să ne amintim de zilele însorite la terasă, care ne prindeau savurând un spumant vesel. Varianta ideală de deschis apetitul și pofta de vorbă, sau de răsfățat în dimineți de weekend lângă un mic dejun copios.

Vinul săptămânii - Crama Liliac - Private Selection

Tocmai pentru astfel de ocazii, cei de la Crama Liliac au pus în gama lor, Private Selection, un spumant delicios, făcut după metoda tradițională, metoda prin care se obține și șampanie franțuzească, dintr-un asamblaj din Fetească Albă și Chardonnay. Spumantul acesta aduce împreună gustul fin și autentic al Feteștii Albe cu cel robust și consitent al Chardonnay-ului. Este un vin cu care putem celebra: finalul pandemiei, Crăciunul, ziua soacrei de naștere sau, pur și simplu, viața. De care ne putem bucura oricând.

Lângă aproape orice mâncare, chiar dacă eu consider că cea mai bună asociere este aceea cu o omletă, fie cu brânză franțuzească cu mugegai nobil, fie lângă o slănină gustoasă și un pic afumată. Este vinul versatil care va împăca aproape pe toată lumea, indiferent de ocazie.

Private Selection Sparkling Wine este de găsit pe www.desprevin.ro, în secțiunea vinurilor spumante.

Așa că te invităm să te bucuri de mâncarea preferată, de un vin bun și să susții și tu locațiile HORECA alături de noi. Dacă în săptămâna asta, ne trimiți orice dovadă că ai cumparat orice de la un restaurant, fie poza cu mâncare, fie printscreen din aplicațiile de delivery sau în orice alt mod, noi te premiem cu un cod de discount de 10% la orice achiziție de pe www.desprevin.ro