La nivel internațional, mai multe modele flagship vivo, precum iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, X70 Pro+, X Note, X Fold, vor putea folosi acum încărcătorul FlashCharge wireless vertical de 50W.

Cu noul încărcător vivo FlashCharge wireless de 50W, utilizatorii își pot așeza telefonul la încărcat, ridicându-l când vor să oprească încărcarea și eliminând astfel utilizarea cablurilor. Încărcătorul vivo wireless este la fel de eficient ca un încărcător cu fir și poate încărca bateria până la 50% în doar 23 de minute, aceasta încărcându-se complet în 50 de minute, conform testelor de laborator efectuate cu cele mai noi modele flagship vivo.

Ventilatoarele încorporate cu 3600rpm funcționează silențios şi rapid la viteză maximă în timpul încărcării, deplasând aerul printr-o structură de distribuire de înaltă precizie, pentru o răcire rapidă. Pe timpul nopții, Modul Super Silențios de 26db reglează viteza ventilatorului pentru a reduce zgomotul, astfel încât utilizatorii să se poată odihni.

Încărcătorul vivo FlashCharge wireless este compatibil cu standardul Qi pentru încărcare wireless și cu majoritatea dispozitivelor compatibile cu încărcare wireless, oferind o putere de încărcare de până la 15W. Acesta este o soluție universală de încărcare care ajută utilizatorii să își elibereze spațiul de pe birou.

Încărcătorul FlashCharge wireless vertical de 50W conține două seturi de puncte de încărcare, astfel încât dispozitivele cu încărcare wireless pot fi așezate pe acesta vertical sau orizontal. Punctele de încărcare folosesc zone extinse cu senzori și pot detecta și se pot adapta în mod inteligent la poziția dispozitivului. Dacă utilizatorii vor să verifice mesajele sau să citească ceva pe telefon, pot așeza telefonul în poziție verticală pe încărcător, iar când privesc un film, îl pot așeza în poziție orizontală.

Pentru crearea acestui produs, vivo s-a inspirat din principiul „unități intercalate“ prezent în arhitectura modernă. Design-ul elegant este obținut din linii geometrice, o bază mată și o iluminare discretă. Unghiul de înclinare de 60° le permite utilizatorilor să vizualizeze toate mesajele primite.

În timpul încărcării sunt folosite mai multe mecanisme de siguranță care detectează orice probleme legate de voltaj, curent sau temperatură, precum și prezența oricărui obiect metalic în apropiere. Lumina de avertizare se aprinde și alimentarea cu energie se oprește când sunt detectate obiecte metalice precum chei sau monede. Așadar, utilizatorii pot încărca dispozitivele în siguranță și fără nicio grijă.

Încărcătorul vivo FlashCharge wireless vertical de 50W va fi disponibil în Europa de la mijlocul lunii iunie.