UPDATE:

Astfel, la fiecare model OPPO Reno3 Pro 5G achiziționat în perioada campaniei, utilizatorul va primi cadou o pereche de căști wireless OPPO Enco W31, iar pentru fiecare smartphone OPPO Find X2 achiziționat în cadrul aceleași campanii de precomandă, cadoul va fi modelul de căști wireless OPPO EncoFree, pachetele promoționale fiind disponibile pe site-urile oficiale ale partenerilor: Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, Orange și Vodafone.


Săptămâna aceasta, OPPO și Vodafone au anunțat un parteneriat prin intermediul căruia smartphone-urile producătorului chinez vor fi vândute în magazinele europene, fizice și online, ale operatorului telecom. Acum, Vodafone România a deschis precomenzile pentru cel mai nou model de smartphone OPPO, Reno 3 Pro 5G.

Primele țări în care vor fi disponibile smartphone-urile OPPO sunt România, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda și Turcia.

Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru OPPO Reno 3 Pro 5G. Clienții care înregistrează o precomandă între 22 mai și 5 iunie vor primi cadou un set de căști wireless OPPO Enco W31.

OPPO Reno 3 Pro 5G reunește într-o carcasă subțire, de doar 7.7 mm, un design elegant și performațe de top. Dispozitivul este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 765, un acumulator de 4025 mAh cu tehnologie fast charge VOOC 4.0.

Încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2% la 50% în doar 20 de minute, iar de la 0% la 100% și în doar 56 de minute. Noul OPPO Reno3 Pro 5G dispune de 12GB RAM și de o capacitate de stocare de până la 256GB.

Clienții pot înregistra o precomandă pentru OPPO Reno 3 Pro 5G pe www.vodafone.ro până pe 5 iunie. OPPO Reno 3 Pro 5G este disponibil cu un pachet recomandat cu 70 de euro avans împreună cu abonamentul Red Infinity 25 și rată de 25 de euro.

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon „Smiley Face”, în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea produse care să integreze o sinergie perfectă între elementele de estetică și tehnologie inovatoare. Astăzi, OPPO oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+.

OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați care își propun crearea unei vieți mai bune pentru utilizatorii din întreaga lume.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 22 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări.

La 31 martie 2020, Vodafone Group avea 362 milioane de clienți, inclusiv 115 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 25 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV în Europa și 168 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile în Africa.