În premieră în România, Vodafone pune la dispoziția antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la 0 euro, în funcție de oferta aleasă.

« Noile oferte dedicate antreprenorilor vin să-i sprijine pe aceștia în activitatea de zi cu zi, oferindu-le toate serviciile de comunicații de care au nevoie pentru administrarea afacerii, pentru a colabora, a interacționa cu clienții și partenerii oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv. Ofertele noastre au fost gândite pentru a acoperi cele mai diverse cerințe și provocări în gestionarea afacerii, având în vedere varietatea tipului de activități pe care le întâlnim în rândul micilor business-uri antreprenoriale – de la comerț, industrie, HoReCa, sănătate, IT&C sau cabinete individuale în diverse domenii», a spus Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit, Vodafone și UPC România.

Ofertele speciale introduse se adresează atât clienților noi, cât și antreprenorilor clienți existenți ai Vodafone România și UPC România care doresc să achiziționeze și servicii fixe, respectiv servicii de comunicații mobile.

Pentru activarea de servicii noi, Vodafone România introduce pachete complete de servicii fixe și mobile, cu Internet fix, televiziune și servicii de voce și date mobile, începând de la 48 euro / lună, plus, la alegere, un smart TV Samsung sau un smartphone Samsung, începând de la 0 euro.

Indiferent de oferta aleasă, clienții vor beneficia de Wi-Fi de mare viteză, conexiune de back-up 4G nelimitat, prin router Wi-Fi, o lista completă și diversificată de canale TV și conținut sportiv de top, inclusiv la rezoluție 4K, precum și de multiple beneficii prin abonamentele noastre mobile. În plus, clienții se pot bucura de soluții complete de securitate, atât pe computer, cât și pe smartphone, cu Vodafone Secure Net inclus.

Mai multe detalii despre noile oferte pentru antreprenori sunt disponibile aici.