”Comportamentul clienților a trecut printr-o revoluție în ultimii ani, iar preferința pentru experiențele video mobile este tot mai mare. Pentru a putea susține această revoluție, facem un pas înainte și lansăm Supernet 4.5G, dovedind astfel că rețeaua noastră este pregătită pentru viitor”, a spus Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Pentru a promova lansarea Supernet 4.5G, opratorul a lansat și jocul mobil ”RaceReady Vodafone”, ce oferă lecții de condus defensiv pe Transfărăgășan pentru toți utilizatorii, acestea fiind realizate de campionul de raliu Titi Aur.

Spotul TV ilustrează o întrecere spectaculoasă între campionul de raliu Titi Aur, la volanul unui autoturism pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară, și gameri români care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil, pe replica virtuală a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet 4.5G.

Jocul ”RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare iOS și Android.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group și are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India.