Noul beneficiu se derulează în parteneriat cu Raiffeisen Bank printr-un card de credit Mastercard care poate fi folosit și pentru tranzacții oriunde în lume.

Cu ajutorul noului card de cumpărături, clienții eMAG beneficiază simultan de puncte de loialitate eMAG, care pot fi folosite la comenzi ulterioare plasate pe eMAG, și de rate fără dobândă, în funcție de produsul cumpărat, de până la 24 de luni. Punctele pot fi administrate din contul de client eMAG.

Clienții pot face cumpărături de la eMAG și de la partenerii din Marketplace în valoare de până la 30.000 de lei. Suma poate fi achitată în mod obișnuit în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă, iar dacă nu doresc să achite în rate, clienții pot opta pentru plata integrală și pot beneficia de până la 56 de zile fără dobândă. În plus, toate produsele din gama Samsung pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă.

În cazul în care clienții doresc să renunțe la produsul primit, aceștia au la dispoziție 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit.

Noul card de credit oferit de eMAG și Raiffeisen Bank este embosat și poate fi folosit oriunde în lume, fără comision pentru tranzacții la comercianți. Plățile online sunt făcute în condiții sporite de siguranță, deoarece cardul este înrolat în Mastercard SecureCode, iar pentru autorizarea plăților se folosește parola dinamică 3D-Secure. Informații privind disponibilul și contul de card pot fi accesate oricând prin platforma de Internet Banking a Raiffeisen Bank.

Pentru a obține acest card, clienții pot aplica online pe www.eMAG.ro sau www.raiffeisen.ro, ori pot merge în orice sucursală Raiffeisen Bank. Cardul este emis gratuit, iar comisionul de administrare anual este de 60 de lei.

La o limită de credit de 5.367 lei folosită imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru plăți la comercianți și rambursată în 12 luni în rate lunare egale, cu o dobândă de 26% fixă pe perioada rambursării, rata lunară este 522,82 lei, valoarea totală de plată 6.273,73 lei și DAE 32,30%.