WatchShop este unic importator al brandurilor Ingersoll, Accurist, Sekonda și Wiliam S și, până la finalul anului, intenționează să aducă încă un brand exclusiv în portofoliu.

Comparativ cu anul trecut, vânzările pe aceste branduri au crescut cu 50%. Ingersoll, spre exemplu, a urcat în top 5 cele mai vândute branduri pe WatchShop.ro, cu o creștere a vânzărilor de 20% de la lună la lună.

Recent, WatchShop a deschis un magazin fizic în centrul comercial AFI Cotroceni, din București, unde clienții pot găsi peste 300 de modele de ceasuri de mână și aproximativ 100 de curele.

„Ceasurile exclusive din portofoliul WatchShop sunt alese ținând cont de tendințele globale din orologerie și, în primul rând, de interpretarea acestora în rândul pasionaților de ceasuri din România. Brandurile exclusive urcă în topul preferințelor clienților noștri de la an la an, iar acest lucru se datorează, pe de-o parte, calității produselor și, pe de altă parte, investițiilor pe care le facem în mod constant în creșterea notorietății acestora pe plan local.

Anul ceasurilor fashion

Ceasurile Ingersoll, Accurist, Sekonda și Wiliam S pot fi cumpărate și din alte 15 magazine offline partenere WatchShop din București și câteva orașe mari (Cluj, Timișoara, Brașov, Galați). Până la finalul anului, WatchShop estimează extinderea colaborării cu alte 10 magazine, pentru o acoperire reprezentativă la nivel național în care va distribui brandurile pentru care este importator unic în România.

„Anul 2019 este al ceasurilor fashion care îl ajută pe purtător să își exprime starea de spirit, acesta jonglând cu brandurile și modelele preferate în funcție de contextul în care se află”, spune Dragoș Diaconu.

„Se poartă ceasurile cu vedere la mecanism atât open heart, cât și skeleton, care exprimă eleganță și se diferențiază prin linii fluide, dar arată și o deschidere a purtătorului spre nou, cunoaștere și experiențe. Culorile vii sunt la modă, astfel că ceasurile pot fi ușor de asortat la ținutele lejere de vară. Ceasurile de vacanță sunt versatile și, de obicei, au o rezistență bună la apă și pot fi purtate în timpul înotului.”

Indiferent de model sau rezistența la apă, ceasurile trebuie curățate dacă au fost udate cu apă sărată, pentru a evita natura corozivă a sării.