Watercolors e un joc care se bazează pe ideea de a combina culori. E un puzzle în care trebuie să combini culorile pentru a ajunge la finalul fiecărei etape. Acum, The Journey, spune povestea unui personaj numit Amelie, o fetiță care are ca scop transformarea sa în artist. Ceea ce trebuie să faci tu ca jucător este să o ajuți pe Amelie să ajungă o adevărată artistă.

Jocul vrea să aducă aminte de o bandă desenată. Creatorii de la Adonis Games s-au inspirat din benzile desenate și din puzzle-uri pentru a lansa continuarea titlului care le-a adus succesul.

Pe parcursul jocului vei lua decizii care vor influența evoluția lui Amelie. Jocul poate fi jucat inclusiv de cei care au daltonism sau orice altă problemă prin care nu pot diferenția culorile.

Adonis Games, după cum spun chiar fondatorii săi, e o armată de două persoane. Cel care s-a ocupat de acest produs e Ancu Radu.

Adonis Games e divizia de jocuri a studio-ului de software Adonis Soft, care a creat aplicații precum Pegas Culoare Urbană, Farmacia Inimii, Urban Hero, City Chef sau Ursus Wild West.