Marți după-amiază, începând cu ora 16, ne revedem în online la un nou webinar realizat alături de specialistul BizTool.ro, Cristian Tudorescu, consultant financiar IMM și de startups.

Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro, start-up.ro și Viața de freelancer, marți, 10 martie, începând cu ora 16.

Continuăm să oferim sfaturi utile și ajutor comunității de antreprenori și în 2020 continuând o nouă serie a webinariilor pe care le oferim sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, marți, 10 martie

Continuăm seria de webinarii din acest an alături de unul dintre cei mai cunoscuți consultanți financiari de la noi, Cristi Tudorescu.

Este Managing Partner al companiei de consultanță Explore Asset Management, cofondator al Business Insights și Investors Club, vicepreședinte Dezvoltare Sud la JCI România și organizează webinarii educaționale pe teme financiare.

Claudiu Jojatu, specialist digital și cofondator al proiectului Viața de freelancer, alături de care am discutat în primul webinar despre cum îți faci strategia de business, va fi gazda acestui webinar.

Cristian Tudorescu susține webinarul de marți, 10 martie, în baza experienței sale de lucru cu afaceri care își propun să crească sustenabil financiar. El va aborda teme precum indicatorii la care ne uităm când avem / când inițiem un startup, ce urmărim pentru a avea o creștere sustenabilă financiar a business-ului, la ce ne uităm în vremuri economice bune, pentru a fi pregătiți atunci când vin vremuri volatile, ce surse de finanțare sunt disponibile - corespunzător stadiului de dezvoltare a afacerii și alte teme de interes pentru antreprenorii care vor să învețe cum să-și gestioneze cu succes banii firmei.

Ora transmisiunii în direct: 10 martie, ora 16

Pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante pentru a-ți construi strategia financiară a firmei tale, și întrebările pe care dorești să i le adresezi lui Cristian și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări marți, 10 martie, începând cu ora 16, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o în formularul de la finalul acestui articol, pe Facebook-ul BizTool.ro sau start-up.ro. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele marți, pe 10 martie, începând cu ora 16. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.