Timp de oră, marți dimineață, pe 6 octombrie, de la ora 10, am oferit sfaturi practice și informații de bază despre funcționalitățile disponibile în Google Ads, sesiunea fiind destinată, mai ales, antreprenorilor aflați la început de drum în ecommerce. Webinarul este susținut de Mădălina Stănescu, Trainer Certificat Google și fondatorul agenției Optimized, singura din România specializată în campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Bing Ads) pentru ecommerce.

Aveți acces gratuit la acest webinar intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Continuăm să oferim sfaturi utile și ajutor comunității de antreprenori, mai ales după perioada tulbure din ultimele luni, cu o nouă serie a webinariilor pe care le oferim sub umbrela BizTool.ro, marketplace-ul de servicii powered by start-up.ro.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro, marți, 6 octombrie, de la ora 10

Odată ajuns în online, ai nevoie de mai multe resurse pentru a-ți face afacerea cunoscută scriind anunțuri eficiente care să fie regăsite ușor de potențalii tăi clienți.

Optimized este agenție de digital marketing specializată în campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Bing Ads etc) pentru ecommerce. Portofoliul agenției cuprinde magazine online, alături de care specialiștii Optimized lucrează pe obiective clare de performanță (CPA, ROAS), care vor să scaleze profitabil campaniile PPC, care au obiective clare și știu că marketingul este o investiție.

Echipa agenției este formată din specialiști PPC și traineri certificați Google, totodată și persoane cu experiență hands-on în e-commerce.

Mădălina Stănescu este Consultant în Digital Marketing, cu peste 12 ani experiență în paid advertising și fondatorul agenției Optimized, specializată în performance marketing pentru e-commerce.

Cu Mădălina Stănescu am discutat în cadrul webinarului BizTool care a avut ca temă realizarea unei strategii online integrate pentru a-ți crește vânzările în mediul digital.

Anterior, Mădălina a lucrat pentru Google Romania, unde a devenit Trainer Certificat Google, susținând peste 100 de seminarii și traininguri antreprenorilor, studenților și persoanelor din agențiile de publicitate. În prezent, pe lângă rolul său la Optimized, Mădălina oferă consultanță în Growth Marketing pentru Google EMEA.

Poți citi și despre cum dublezi vânzările și atragi o creștere a traficului cu 50%: Republica BIO.

Webinar gratuit BizTool.ro: cum setezi prima campanie Google Ads Search

Printre temele abordate alături de Mădălina Stănescu se numără:

  • Prima campanie în search - vei ști să creezi prima ta campanie în rețeaua de căutare, cum scrii anunțuri eficiente și cum să alegi cuvinte cheie relevante.
  • Elemente de bază în Google Ads - vei înțelege noțiunile de bază cu care lucrăm în Google Ads, cum deschizi un cont și care sunt funcționalitățile disponibile.
  • Raportare - vei ști să alegi indicatorii de performanță, să măsori rezultatele campaniilor tale și să creezi un model de raport relevant.