Documentele personale cele mai importante – certificate de naștere, contracte, rapoarte medicale, rezultatele examenelor – sunt încă tipărite predominant monocrom. De fapt, 63% din totalul imprimării se realizează, în continuare, alb-negru. Sunt documente pentru care tipărirea este necesară, urgentă și trebuie realizată la costuri reduse.

„Clienții noștri își doresc calitate mai bună, viteză, productivitate crescută și finisări scalabile, cu o amprentă care să se potrivească oricărui mediu de producție”, spune Terry Antinora, vicepreședinte și director general al Workplace Solutions Offerings, Xerox. „Având în vedere cererea crescută pentru imprimarea alb-negru, investim atât în hardware, cât și în conectivitate și în fluxurile de lucru pe care clienții noștri le așteaptă, indiferent dacă sunt într-un mediu de producție sau la birou.”

La birou, conectivitatea și automatizarea fluxului de lucru sunt esențiale pentru a transforma modul în care muncim. PrimeLink B Series va spori productivitatea având acces la Xerox App Gallery, care cuprinde mai mult de 80 de aplicații ConnectKey de automatizare a proceselor dificile, integrează fluxurile de lucru și se conectează la sistemele cheie ale business-ului, fie că este vorba de domeniul educației, juridic, administrativ, asistență medicală sau alte industrii.

Pentru ateliere și print shop-uri, unde imprimarea este de regulă cu producție scăzută apar provocări atunci când se primesc comenzi de imprimare a unui volum mare de documente într-un anumit moment sau de un anumit tip. Adaptabilă și scalabilă, PrimeLink B Series se poate integra într-un mic print shop sau se poate extinde pentru a include o gamă largă de opțiuni profesionale de alimentare și finisare, ca să poată răspunde nevoilor oricărui mediu de imprimare. Echipamentul oferă cea mai bună calitate a imaginii pe o gamă largă de suporturi, inclusiv hârtie mai groasă și compatibilitatea cu coli de dimensiuni crescute, care permin noi aplicații de imprimare.

PrimeLink este cerificat pentru înregistrarea Global EPEAT și respectă instrucțiunile Energy Star 3.0.

Xerox primește comenzi pentru PrimeLink B9100 Series în țările în care este prezentă compania.