Seria Redmi Note este una dintre cele mai populare din portofoliul Xiaomi. “Până acum am vândut peste 100 de milioane de telefoane din această serie în întreaga lume”, a spus Tony Chen, director general pentru ţările CEE & Nordice & Baltice.

“Am observat că românii sunt foarte interesaţi de produsele noastre, aşadar piaţa din România a devenit importantă pentru noi. Prin intermediul unor evenimente precum cel de astăzi, dorim să oferim fanilor şi utilizatorilor Xiaomi experienţe hi-tech de calitate superioară”, a adăugat Tony Chen.

Redmi Note 8 Pro, telefon ieftin cu patru camere

Xiaomi Redmi Note 8 Pro se remarcă prin faptul că este echipat cu un sistem de patru camere, din care face parte și un senzor principal de 64 MP.

Camera principală de 64MP și vine cu funcţia Super Pixel 4 în 1 combină patru pixeli într-o dimensiune de 1,6pm pentru a capta mai multă lumină pentru fotografii de noapte mult mai clare. În același timp, telefonul are o cameră de 8MP cu unghi ultra-Iarg, cu câmp vizual de 120 de grade, o cameră macro de 2MP şi senzor de adâncime de 2MP.

Telefonul este echipat cu un ecran de 6,53” FHD+ cu Dot Drop şi senzor de amprentă pe spate, dispozitivul atinge un raport ecran-corp de 91,4%.

Redmi Note 8 Pro este dotat cu cel mai recent procesor MediaTek Helio G90T, un procesor octa-core cu viteze de până la 2,05 GHz pentru o utilizare extinsă de zi cu zi. Totodată, procesorul grafic GPU Arm MaIi-G76 3EEMC4 cu o frecvenţă maximă de 800 MHz . De asemenea, dispozitivul este primul din seria Redmi Note echipat cu tehnologie LiquidCool, răcire cu lichid, pentru a facilita jocul de mare viteză, fără probleme și fără teama supraîncălzirii.

Redmi Note 8 Pro are o baterie mare de 4500 mAh, cea mai mare capacitate a seriei Redmi Note până în prezent. Mai mult, Redmi Note 8 Pro oferă încărcare rapidă 18W, NFC multifuncțional, mod IR şi jack de 3,5 mm pentru căşti.

Redmi Note 8 Pro - prețuri și disponibilitate

Redmi Note 8 Pro va fi disponibil în trei culori: gri (Mineral Gray), verde (Forest Green) şi alb (Pearl White). Opţiunea 668 + 64GB va costa 1.199 Lei, în timp ce modelul 8 GB + 128 GB va costa 1.299 Lei.

Vânzarea flash, cantitate limitată la preţ special timp de 24 de ore, va avea loc pe 16 octombrie online pe eMag (versiunea 6GB + 64GB, Mineral Gray la 1099 Lei) şi în Mi Store Bucureşti (versiunea 668 + 128GB, Forest Green şi Mineral Gray Ia 1199 Lei).

Redmi Note 8 Pro va fl comercializat din 21 octombrie în Mi Store Bucureşti și online pe eMAG, Altex, Flanco, Blacktech şi PC Garage. Telefonul va fl disponibil şi în oferta operatorului de telefonie mobilă Digi.

Distribuitorii oficiali Xiaomi pentru România sunt ABC DATA DISTRIBUTIE SRL, BLACK TECH GROUP SRL şi WORLD COMM TRADING GFZ SRL.

Compania anunță lansarea și a altor două produse: un aspirator și un bec inteligent

Aspiratorul portabil Mi dispune de vârful de gamă al tehnologiei cu 9 cicloni, care separă eficient particulele de praf pe măsură ce trec. Este echipat cu un motor digital fără perii care poate asigura o viteză maximă de 100.000 rpm şi poate genera în modul MAX până la 100AW putere de aspiratie cu o presiune statică de aproximativ 23KPa.

Aspiratorul este dotat cu un sistem de filltrare în 5 trepte, care poate bloca 99,97% din particulele de praf şi elimină poluarea secundară. Poate curăţa o cameră mare de 160 de metri pătraţi simultan, dintr-o singură încărcare de Ia priza.

Aspiratorul portabil Mi are un preţ de 1.099 Lei. Dispozitivul va fi disponibil la vânzare din 10 octombrie, online pe eMAG şi în magazinul autorizat Mi Store.

Becul LED intelligent Mi SET 2

Dispozitivul prezentat astăzi economiseşte energie şi emite 800 de lumeni cu un consum de energie de 10 waţi. Becul oferă 16 milioane de variante de culoare. Pe lângă aplicaţia Mi Home, becul inteligent Mi LED poate fl controlat şi folosind Google Assistant şi Amazon Alexa sau Apple Home Kit utilizatorul putând utiliza vocea pentru a-I aprinde sau opri, pentru a schimba temperatura de culoare şi luminozitatea. La o utilizare medie de şase ore/zi, becul poate dura până la 11 ani.

Becul LED inteligent Mi va fl disponibil într-un set conţinând un bec alb şi unul colorat, începând cu luna octombrie, Ia un preţ de 179 Lei.