Dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 870 5G, POCO F3 atrage imediat atenția, fiind cel mai de succes telefon din portofoliul brandului. Împreună cu un GPU ultra-rapid Qualcomm Adreno 650, POCO F3 le oferă experiențe bune pasionaților de jocuri. Echipat cu memorie LPDDR5 RAM și stocare UFS 3.1, configurația acestui flagship garantează viteze și mai mari de citire și scriere de a datelor. Performanța este îmbunătățită prin încorporarea procesorului de 7nm și a tehnologiei LiquidCool 1.0 Plus, care îi permit telefonului să livreze performanțe constante la nivel ridicat.

POCO F3 este la cele mai înalte standarde în materie de conectivitate, fiind dotat cu un sistem Snapdragon X55 5G Modem-RF* care este compatibil cu majoritatea rețelelor globale. Dispozitivul este de asemenea compatibil cu Wi-Fi 6.

POCO F3 este echipat cu un ecran E4 AMOLED DotDisplay de 6.67", cu rată de refresh de 120Hz, și cu un sistem audio Dolby Atmos.

În plus, rata de răspuns a ecranului de 360Hz și algoritmul de touch perfecționat permit telefonului să răspundă extrem de repede la contactul cu degetele. Tehnologia MEMC, care adaugă până la 60fps, oferă o experiență fluidă de vizionare a conținutului video.

Ecranul certificat HDR10+, împreună cu tehnologiile True Display și True Color, oferă o experiență foarte plăcută de vizionare, culorile fiind vibrante și foarte realiste. Mai mult, materialul îmbunătățit E4 duce luminozitatea ecranului la 1300 nits și ajută la scăderea consumului bateriei cu 15%, în comparație cu precedenta generație de materiale E3.

Fabricat dintr-un material care nu alunecă, cu o grosime de 7,8mm și o greutate de 196 de grame, dispozitivul este ușor de utilizat și se simte confortabil în mână. În același timp, telefonul este protejat de Corning Gorilla Glass 5 pe ambele fețe.

POCO F3 este configurat cu un setup triplu de camere AI compus din camera principală de 48MP, camera ultra-wide de 119 de grade și camera telemacro de 5MP, care permite autofocus de 3cm - 7 cm. De asemenea, camera frontală de 20MP permite realizarea de selfie-uri Night Mode.

Spre deosebire de majoritatea telefoanelor inteligente care au două microfoane, POCO F3 este configurat cu trei microfoane și caracteristica Audio Zoom. Atunci când se înregistrează un video, cel de-al treilea microfon de pe spate îi permite telefonului să facă ”zoom in” atât pe sunet cât și pe imagine, captând clar secvențe audio îndepărtate.

POCO F3 este alimentat de o bateriede 4,520mAh , care poate fi încărcată rapid. Cu un încărcător rapid de 33W, disponibil în cutie, telefonul poate fi încărcat până la 100% în doar 52 de minute.

POCO F3 va fi disponibil în trei variante de culoare: Arctic White, Night Black și Deep Ocean Blue. De asemenea, va fi disponibil în două variante de stocare - 6GB + 128GB și 8GB + 256GB.

6GB + 128GB: La prețul recomandat de vânzare de 349 euro pe canalele oficiale de e-commerce.

8GB + 256GB: La prețul recomandat de vânzare de 399 euro pe canalele oficiale de e-commerce.

Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.

POCO X3 Pro

POCO X3 Pro oferă performanțe la nivel de flagship, fiind echipat cu Qualcomm® Snapdragon 860, unul dintre cele mai puternice procesoare mobile 4G disponibile pe piață. Este dotat cu un CPU Kryo™ 485 ce asigură o procesare pe 7nm pentru o performanță de top de până la 2.96GHz, precum și un GPU Adreno™ 640 ce asigură redarea îmbunătățită a conținutului grafic. .

POCO X3 Pro este dotat cu un ecran FHD+ DotDisplay de 6.67" cu o rată de refresh de 120Hz și o rată de răspuns de 240 Hz, garantând o experiență de joc fără întreruperi. Ecranul utilizează tehnologia DynamicSwitch pentru a optimiza rata de refresh a diferitelor aplicații. Ecranul POCO X3 Pro are o protecție îmbunătățită pentru utilizare zilnică, fiind dotat cu Corning Gorilla Glass 6.

Acesta este echipat cu o baterie cu mare capacitate de 5,160mAh și POCO X3 Pro oferă o durată de utilizare de până la două zile.

POCO X3 Pro eare un setup cvadruplu de camere pe spate. Camera principală este de 48 MP. Camera ultra-wide de 119° permite realizarea de fotografii în Night Mode, Camera macro și senzorul de profunzime completează setup-ul.

POCO X3 Pro e disponibil trei variante de culoare - Phantom Black, Frost Blue, Metal Bronze - și are două variante de stocare - 6GB + 128GB și 8GB + 256GB.

6GB + 128GB: La prețul recomandat de vânzare de 249 euro pe canalele oficiale de vânzare.

8GB + 256GB: La prețul recomandat de vânzare de 299 euro pe canalele oficiale de vânzare.

Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.