Performanță mobilă avansată

ZenFone Max Pro se bazează pe procesorul Qualcomm Snapdragon 636, un sistem pe 64 biți, într-un singur cip (SoC) pe 14nm cu 4GB memorie RAM, care oferă peste 40% mai multă performanță de procesare și 10% mai multă capacitate grafică decât Snapdragon 630, în timp ce păstrează autonomia terminalului.

GPU-ul Adreno 509 oferă performanțe îmbunătățite în jocurile pentru mobil și în browsing și suportă tehnologii Qualcomm TruPallete și EcoPix pentru un contrast superior, efecte vizuale reale și o redare mai eficientă a graficii 3D avansate.

Dispozitivul este livrat cu Android 8.1 Oreo în forma sa pură, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.

Autonomie pentru două zile

Semnul distinctiv al seriei ZenFone Max este capacitatea mare a bateriei. ZenFone Max Pro are o baterie de 5000mAh, pentru utilizare non-stop timp de 48 de ore. Astfel, dispozitivul oferă utilizatorilor până la 20 de ore de redare video pe YouTube, până la 42 de ore de convorbire 3G și până la 28 de ore de browsing web prin Wi-Fi. Cu o singură încărcare, utilizatorii se pot bucura mai mult: de exemplu, până la 45 de runde de Mobile Legends sau până la două sezoane de Games of Thrones. Toată această putere este susținută cu timpi rapizi de reîncărcare: ZenFone Max Pro poate încărca bateria de 5000mAh de la 0% la 100% în numai două ore și 42 de minute, comparativ cu produsele rivale cu baterii de 4000mAh, ce au nevoie de peste 3 ore.

Optimizat pentru divertisment

Ecranul Full View FHD+ (1080 x 2160) de 6 inci beneficiază de o luminozitate de 450cd/m2, un contrast de 1500:1 și o acoperire de 85% din spectrul de culoare NTSC. Aspectul lat de 18:9 și rama subțire furnizează un câmp vizual mai larg, iar atunci când navigați pe Internet derulați mai puțin. Multitaskingul este mai ușor, având în vedere că două aplicații pot rula una lângă alta pe ecran.

ZenFone Max Pro oferă un difuzor cu cinci magneți, acționat de un amplificator inteligent NXP care oferă un volum mai puternic, cu distorsiuni reduse. Comparativ cu performanța difuzoarelor cu un singur magnet, ZenFone Max Pro oferă un sunet cu 41% mai puternic, un răspuns pentru frecvențele joase cu 14% mai bun și cu 12% mai puține distorsiuni.

Camere duale

Camera din spate are un senzor cu rezoluție înaltă de 13 megapixeli, cu lentile de calitate cu diafragma f/2.0. Camera secundară este utilizată pentru a crea un efect bokeh pentru portrete și planuri apropiate, focalizând subiectul, în timp ce fundalul este estompat în mod gradual pentru a scoate subiectul în evidență.

ZenFone Max Pro poate înregistra clipuri video la rezoluție 4K UHD, fiind necesară doar simpla focalizare. Camera frontală poate realiza fotografii de tip selfie mai plăcute, datorită blițului LED cu lumină caldă și a funcțiilor de înfrumusețare, care retușează instant tonurile pielii și imperfecțiunile faciale.

Design metalic premium cu două sloturi SIM și stocare extensibilă

ZenFone Max Pro este construit din metal solid, având un corp subțire și ușor de numai 180 de grame, prelucrat pentru un aspect premium. Forma subțire și elegantă și marginile conturate 2.5D fac din ZenFone Max Pro un model foarte confortabil, mai compact decât un telefon standard de 6 inci.

Dispozitivul este disponibil în două finisaje: negru marin și argintiu. ZenFone Max Pro vine cu două sloturi SIM ce suportă viteze 4G LTE de până la 400Mbps și un slot microSD adițional pentru extinderea capacității de stocare până la 2TB. Tăvița cu trei sloturi permite instalarea a două SIM-uri și a unui card microSD într-un singur pas.

ZenFone Max Pro are funcție de deblocare prin recunoaștere facială. Există, de asemenea, un senzor de amprente, care deblochează instant telefonul, iar în combinație cu NFC oferă o modalitate de încredere pentru servicii precum Google Pay.

Preț și disponibilitate

ASUS ZenFone Max Pro (M1) este disponibil în magazinele locale la prețul de lansare de aproximativ 1.099 lei (cu TVA inclus, în limita stocurilor).