În ultimii 2 ani, Zitec a dezvoltat un program de colaborare solid împreună cu Google Cloud, urmărind creșterea impactului în business pentru clienții Zitec cu ajutorul serviciilor cloud, facilitarea accesului la tehnologii și soluții de ultimă generație, dar și specializarea echipei Zitec prin parcurgerea unor programe intensive de training în domenii precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering.

Alături de experiența recunoscută în utilizarea soluțiilor cloud încă din anul 2007, titlul de Google Cloud Premier Partner completează parteneriatul început în anul 2018, perioadă în care Zitec a demonstrat capacitatea de a folosi produsele Google Cloud pentru a dezvolta soluții inovatoare și noi oportunități pentru clienții săi, în cloud.

Printre clienții Zitec care utilizează soluții și servicii Google Cloud se numără și Adore Me, o companie digital first, producător și retailer online american de lenjerie și produse vestimentare pentru femei, Vivre, cel mai mare magazin online pentru mobilă, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, prezent în 9 țări, sau Instant Factoring, primul fintech românesc de factoring online.

Din echipa Zitec fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud în arii diverse precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering, cu experiență demonstrată în implementarea soluțiilor Google Cloud în toate industriile și în medii de business diverse.

„Faptul că am devenit Google Cloud Premier Partner este o recunoaștere a experienței echipei noastre în utilizarea soluțiilor cloud de-a lungul timpului. Încă din 2007, am fost printre primele companii din România care au implementat soluții cloud pentru clienți, oferindu-le acestora servicii inovatoare și noi oportunități eficiente de business. Suntem mândri că din echipa noastră fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud, care au participat constant la sesiuni de training complexe și a căror experiență internațională, prin lucrul cu clienți din 20 de țări, le aduce un plus de know-how relevant și rar pe piața autohtonă”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și cofondator Zitec.

Zitec devine Google Cloud Premier Partner după ce, în anul 2017, a devenit Google Premier Partner și pentru experiența în furnizarea soluțiilor de creștere a veniturilor clienților prin servicii de digital marketing Google.

Cele două titluri se alătură seriei de parteneriate strategice din ecosistemul Zitec, împreună cu Microsoft, Amazon Web Services, Adobe/Magento, platforma de soluții e-commerce în cloud VTEX și UiPath.

Zitec are o experiență de 17 ani în dezvoltarea de soluții software și servicii de digital marketing pentru clienți din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 650 proiecte în 20 țări de pe patru continente.

În calitate de Premier Partner, Zitec va continua să ofere clienților servicii de înaltă calitate în consultanță și implementarea soluțiilor Google Cloud, dar și conexiune rapidă la pulsul piețelor și la tendințele în tehnologie, la echipa de specialiști Google Cloud și la resurse actualizate de informație.