Potrivit unui comunicat, până la finalul acestui an, Zitec şi-a propus să angajeze peste 20 de braşoveni, pe toate nivelurile de experiență, inclusiv începători.

Conform reprezentanţilor Zitec, compania va inaugura oficial biroul din Braşov în această vară, şi se află deja în plin proces de recrutare. Pentru a aplica pe pozițiile de începători, candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază în programare şi să cunoască limba engleză.

Cei care vizează job-uri la nivel middle şi senior au nevoie de minim 2-3 ani de experienţă în dezvoltare web. Printre job-urile Zitec disponibile în Braşov se numără PHP Software Engineer, Magento Developer, Front End Engineer, Software Tester, Quality Assurance Engineer, Project Manager.

„Pentru Zitec, calitatea echipei este esenţială, indiferent de oraşul în care ne extindem. Prin urmare, căutăm colegi pasionați, implicaţi, dispuşi să înveţe și să se perfecţioneze. Livrăm cele mai bune soluții clienților noștri, iar pentru asta avem nevoie de echipe de top. Brașov este primul oraș din țară unde ne vom extinde echipa curentă de 130 de colegi din București”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO și Fondator Zitec.

În cadrul Zitec se utilizează tehnologii de top, precum PHP (Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java, iOS, Android, Windows Phone, Backbone, React, Node.js, cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.

Persoanele interesate de pozițiile disponibile în Braşov, pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv@zitec.com sau le pot încărca pe site-ul dedicat, la secţiunea de cariere.

Extinderea Zitec vine ca urmare a atragerii unor fonduri considerabile. Zitec a primit, în luna februarie a acestui an, o investiție de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG.