Retailerul online împlinește 16 ani pe piață pe 5 decembrie, iar pe site vor fi reduceri cu ocazia acestui moment. De Ziua eMAG vor fi oferite discount-uri importante, iar totul va începe la ora 7 dimineața, la fel ca la Black Friday.

Ziua eMAG - cum să te pregătești

Dacă vrei să profiți de reduceri, pregătește lista de favorite rămase pentru a le achiziționa și a le avea înainte de sărbătorile de iarnă. Atenție, mai sunt și produse reduse de Ziua Națională, așa că prețurile ar putea să difere.

În cadrul magazinului online va exista un contor care să îți spună cât a mai rămas din ziua eMAG, iar dacă folosești voucher-ul eMAG16ani vei putea beneficia de extrareduceri suplimentare.

Reducerile totale de ziua eMAG vor fi de 10.000.000 de lei la produsele de pe site. De asemenea, instalează aplicațiile pe telefonul tău și introdu cardul în ele pentru a putea să comanzi cât mai rapid. Până atunci am făcut o listă de cinci produse esențiale de care te poți bucura de ziua eMAG.

Am selectat cinci produse esențiale pe care le poți cumpăra de Ziua eMAG ca să le faci cadou de sărbători pentru tine sau familie.

Smartphone Huawei P10 Lite

Dacă vrei un telefon pentru tine sau pentru copii, Huawei P10 Lite este cea mai bună variantă existentă pe piață în momentul acesta la un preț decent. Telefonul are un ecran de 5,2 inci și o rezoluție Full HD. Seamănă cu fratele său mai rapid, Huawei P10, dar asta nu îl face lent. Poți să îl folosești pentru browsing sau pentru a te juca. Camera principală este dezavantajul. Are 12 megapixeli și nu are caracteristicile excelente pe care le au modelele premium de la Huawei. Camera de selfie are 8 megapixeli. Bateria de 3.000 de miliamperi reușește să țină o zi telefonul pornit. Noi l-am testat și ne-a plăcut. Se cumpără de aici.

Ziua eMAG - Televizor smart LG

Dacă de Crăciun vrei să ai un televizor nou, nu ai avut finanțe de Black Friday iar acum cauți cu disperare, să știi că ziua eMAG poate avea reduceri interesante la astfel de dispozitive. Am ales un LG, marca mea favorită de televizoare, cu o combinație de calitate a imaginii, adică una 4K, și un meniu smart excelent, care poate fi controlat direct din telecomandă, pentru că funcționează ca un mouse. Varianta aceasta de 108 centimetri e utilă inclusiv pentru casele care nu au foarte mult spațiu, pe perete sau pe un suport. Îl poți achiziționa aici.

Consolă Xbox One

Ori sunteți un copil mai mare, ori aveți copii, o consolă e o metodă utilă de distracție și de a te relaxa. Xbox One are un preț decent și sigur va avea o reducere interesantă. Dacă nu vrei o consolă, poți cumpăra alte accesorii. Nu contează dacă ești fan PlayStation sau Xbox, mai mult poate influența decizia de cumpărare faptul că ai prieteni într-un anumit ecosistem. Xbox One Slim are 500 de GB de stocare, poate rula conținut 4K și are controller wireless. O cumperi de aici.

Anvelope de iarnă

Pentru că vine iarna și oricine are mașină trebuie să pună cauciucuri de iarnă ca să fie în siguranță, poți cumpăra așa ceva de ziua eMAG. Am ales niște anvelope populare printre cei care cumpără pe eMAG, Nokian WR D3 R14, dar în funcție de dimensiunea mașinii tale poți să cumperi orice alt cauciuc, dar uită-te la review-uri. Nu încerca să dai foarte puțini bani pentru cauciucuri de iarnă, pentru că vei avea nevoie de aderență crescută și de siguranță pe șosea. Cumpără un set de aici.

Ziua eMAG - Brad artificial

Suntem festivi, am zis doar. Dacă vrei un brad pentru acasă sau pentru birou care să nu te coste o avere în fiecare an și nici să nu distrugi pădurea, te poți orienta către o variantă relativ ieftină artificială. Bradul Kring Marion are 210 centimetri, deci este impresionant, îl poți stoca tot anul pentru a-l folosi mereu și are un preț foarte bun, sub 100 de lei. Se poate monta în aproximativ 20-30 de minute și are și suport. Îl cumperi de aici.