Alege-ți dintre cele 20 de cursuri, care îți pot aduce 20 de noi abilități în acest an, pe care le poți învăța aproape gratuit. Cum aproape gratuit? Adică prețul unui curs nu depășește 20 de dolari, adică în leii noștri, cam cât cheltuiești pe-o ieșire de weekend la restaurant.

Așa că, dacă ți-ai propus să termini acest an gata să accepți noi provocări în carieră, vezi care sunt cele 20 de cursuri aproape gratuite pentru 20 de noi abilități pe care să le deprinzi în 2019.

Silicon Valley Social Media Marketing Certification Course – 19,99 dolari

Promovarea cu adevărat a unui business în social media înseamnă ceva mai mult decât 2 postări seci pe Facebook. Urmând acest curs, care are 12 module ce pot fi urmate în 38 de ore, veți învăța cum să faceți stragegii de social media la fel ca și cele mai bune startup-uri și firme din Silicon Valley.

The Complete Raspberry Pi Course Bundle – 19 dolari

Raspberry Pi este o placă de dezvoltare de tip SBC (Single Board Computer) – un sistem de calcul nemodular implementat pe un singur cablaj electronic, conform digipedia.ro. Chiar dacă are dimensiuni reduse (85mm x 56mm), Raspberry Pi este un calculator complet permițând funcționalități obișnuite precum rularea unui sistem de operare (Linux sau Windows) și rularea de aplicații utilizator (jocuri, editoare de text, medii de programare, redarea de muzică și filme, aplicații de teleconferință, aplicații Internet).

Din acest curs vei învăța cum să folosești acest mini-computer pentru a construi device-uri care pot fi compatibile cu Alexa sau să creezi proiecte IoT.

uTalk Language Education – 19,99 dolari

Dacă ți-ai dorit să înveți vreo limbă străină, o poți face cu uTalk Language Education. Cursurile sunt disponibile pe orice dispozitiv și ai de ales din 130 de limbi străine și dialecte.

Hollywood Art Institute Photography Course & Certification – 19 dolari

Învață să faci fotografii glamourous ca la Hollywood. Cursul are 22 de module cu o durată totală de 56 de ore și vei studia tehnici folosite de fotografi profesioniști, dar și cum să ajungi să faci bani din fotografie.

Python For Beginners – 10 dolari

Python este unul dintre cele mai fierbinți limbaje de programare ale momentului. Iar dacă te-ai gândit să te reprofilezi și să devii programator începător, este o ocazie bună să înveți mai multe. Sunt 76 de lecții în acest pachet de curs.

How to Make Passive Amazon Affiliate Income – 15 dolari

În esență vei învăța cum să faci bani din fața calculatorului, fără a trece prin bătaia de cap a lansării propriului magazin online. Cursul poate fi terminat în 5 ore și vei învăța despre afiliere, căutare după cuvinte cheie, SEO în ecommerce, email marketing și alte elemente utile în orice context în mediul online, până la urmă.

Copywriting Mastery Bundle – 18 dolari

Sunt foarte mulți scriitori freelanceri, însă dacă vrei să te deosebești de grup e cazul să știi să oferi niște mesaje ieșite din comun. Poți învăța cum să faci asta urmând cursul de copyriting.

The Project Management (CAPM) Certification Training Bundle – 19 dolari

Managerii de proiect sunt cei care pun în mișcare ideie dintr-o companie. Nu mai vorbim despre faptul că poți să-ți lansezi chiar propria ta afacere de project management și să-ți oferi expertiza multor alte companii care au nevoie de abilitățile tale. Acest curs este format din trei părți și oferă cunoștințe de Agile, Scrum, cum să stabilești costuri, dar și pregătire pentru cele două teste cheie pe care le vei susține pentru a deveni project manager.

Graphic Design Bootcamp – 15 dolari

Învață despre graphic design și cum să creezi imagini și identități vizuale memorabile pentru clienții care vor alege să lucreze cu tine urmând acest curs. În plus, odată ce vei deveni expert în design, te-ai putea lista pe platforma BizTool.ro pentru a pune cunoștințele tale la dispoziția antreprenorilor români care au nevoie de ajutor.

The Ultimate Guide To Google AdWords – 12,99 dolari

Cursul te învață cum să lansezi campanii optimizate care să atragă clienții și să-ți crească traficul pe site.

Microsoft Excel Specialist Certification Bundle – 15 dolari

Excel-ul are chiar mai multe funcții decât credem că știm sau folosim. Află care sunt și învață-le urmând acest curs.

The Complete Web Developer Course: Build 14 Websites – 14,99 dolari

Cel mai probabil, programatorii sunt cei care nu vor ajunge niciodată să se plângă de lipsa unui loc de muncă. Mai ales că sunt extrem de căutați și, cumva, insuficienți. Învață să faci programare web și să folosești cele mai uzuale tool-uri și limbaje din acest curs. Și, la fel ca în cazul designerilor, odată ce vei deveni un programator experimentat, vino alături de noi și de alți developeri pe BizTool.ro.

The Complete SEO & Backlink Master Course – 10,99 dolari

Află cum să duci site-ul tău în topul căutărilor de pe Google. Acest curs te învață cum să folosești cuvinte cheie, optimizarea on-page și alte trucuri importante pentru creșterea vizibilității tale în online. După ce vei învăța cum să fii un expert SEO, te invităm și pe BizTool.ro, să te alături celorlalți specialiști SEO de acolo.

Introduction to Finance, Accounting, Modeling and Valuation – 11,99 dolari

Cursul este predat de un profesor de MBA și fost angajat al Goldman Sachs. Sunt 43 de lecții despre finanțe, contabilitate, modelare financiară, cam tot ce trebuie să știi pentru a crește un business sănătos din punct de vedere financiar.

The Award-Winning Speed Reading Bundle: Lifetime Subscription – 14,99 dolari

The Complete iOS 12 & Swift Developer Course – 10,99 dolari

Devino developer de aplicații pentru terminalele Apple urmând cele 167 de lecții din acest curs.

Google Analytics Certification: Get Certified In 2 Days – 9,99 dolari

La fel ca și Excel, și Google Analytics are niște trăsături pe care nu prea le știm. Află care sunt urmând acest curs.

Become a Product Manager – 15 dolari

Managerii de produs pot fi considerați un fel de mini-CEO. Vei învăța din acest curs procesul de dezvoltare al unui produs, fazele ciclului de viață al unui produs, precum și metodologii ca Agile, Scrum sau Kanban.

Introduction to SQL Training Course – 15 dolari

SQL (Structured Query Language - limbaj de interogare structurat) este un limbaj de programare specific pentru manipularea datelor în sistemele de manipulare a bazelor de date relaționale (RDBMS), iar la origine este un limbaj bazat pe algebra relațională. Acesta are ca scop inserarea datelor, interogații, actualizare și ștergere, modificarea și crearea schemelor, precum și controlul accesului la date. Învață cum să fii un un expert în baze de date urmând acest curs.

The Public Speaking Bundle – 15 dolari

Învață să-ți depășești teama de a vorbi în fața altor oameni urmând acest curs. Vei avea nevoie să-ți depășești temerile și să îți controlezi emoțiile fie că lucrezi în avocatură, în vânzări, sau vrei să știi cum să ții un pitch care ți-ar putea asigura finanțare pentru startup-ul tău.